pedagogjobb.se

Lärare i SVA/resurslärare Fklass - åk 6

Ansök nu

Lärare i SVA/resurslärare Fklass - åk 6

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns? 
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. 
Vi kallar det lärglädje. 

Välkommen till oss! 
Hos oss på Tenhults skolområde arbetar vi tillsammans för att utveckla självständiga, trygga och ansvarstagande individer. Tenhultsskolan ligger ca 15 km från Jönköping centrum med goda kommunikationer och natur runt hörnet.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Vår vision är "en skola där glädje, trygghet och lustfyllt lärande ger oss alla framtidstro".

Ditt nya jobb 
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden. Vi önskar även att du är bekväm med att stödja och handleda lärare för att ge eleverna de bästa förutsättningarna att utvecklas i alla ämnen. 

Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas. Tillsammans med arbetslagen ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument.

Din kompetens 
Grundskollärare med lärarlegitimation. 
Du har behörighet och erfarenhet när det gäller undervisning av SVA. 
Tillsammans skapar vi en helhetssyn på elevens lärande.

Givetvis har du god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och skolpersonal. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt liksom din förmåga att samarbeta och vara flexibel.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer? 
Maria Aspegren, rektor 036/103039
Cecilia Larsson, bitr.rektor 036/103068

Dela detta jobb

Lärare i SVA/resurslärare Fklass - åk 6

Jönköpings kommun