pedagogjobb.se

Lärare i SV/SVA och SO åk. 4-6

Arbetsplatsbeskrivning
Allt fler elever söker sig till Internationella Engelska Skolan Västerås. IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska. Just nu befinner vi oss i en spännande förändringsfas som ger dig som SO-lärare chansen att vara med och påverka elevernas skolgång på ett sätt som tidigare inte har varit möjligt. Vill du vara med oss på resan?
Att vara en del av IES innebär att du dagligen får ta del av en internationell miljö - på riktigt. Vi har både lärare och elever från alla världens hörn. Vår målsättning är att vara det självklara valet när det kommer till skola, både för personal, vårdnadshavare och barn. Här möts du dagligen av drivna och engagerade medarbetare som tillsammans verkar för att vi ska fortsätta att leverera höga akademiska resultat. För oss är samarbete A och O.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är behörig lärare i samhällsorienterade ämnen och svenska ämnen för undervisning i årskurs 4-9. Du bör vara positiv och samarbetsvillig och beredd på att ingå i ett internationellt team. I tjänsten ingår också delat mentorskap för en klass. Din egen undervisning som lärare sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.
Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten.
Kompetenskrav
Vi vill att du har examen från lärarutbildning och lärarlegitimation eller motsvarande utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar.
Personliga kvalifikationer
Du är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är en van IT-användare och sätter dig snabbt in i nya datasystem. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla.
Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor! Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

Dela detta jobb

Logga
Lärare i SV/SVA och SO åk. 4-6

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB