pedagogjobb.se

Logga

Lärare i SV/SVA/ENG till Slottsskolan i Vingåker

Ansök nu

Lärare i SV/SVA/ENG till Slottsskolan i Vingåker

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers kommun står inför stora och spännande projekt. En ny högstadieskola som personalen har varit med att utforma håller på att byggas. Kommunen planerar också för ny fritidsgård och förskola. Under våren har vi, tillsammans med Skolverket, inlett ett treårigt samarbetsprojekt – Bästa skola. I det arbetet kommer personalen att genomgå särskilda utbildningsinsatser.

ARBETSUPPGIFTER
Slottsskolan är en högstadieskola med lite drygt 300 elever. Här arbetar lärare, specialpedagoger, kuratorer, skolsköterskor och psykologer tillsammans med att på bästa sätt värna om elevernas utveckling och kunskapsinhämtning. Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare i svenska som andra språk, svenska och engelska.

Som lärare hos oss kommer du arbeta med undervisning, planering, bedömning och ämnesutveckling. Som lärare leder och ansvarar du för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag och din roll som lärare kommer du även vara mentor för en grupp elever. Du kommer arbeta med att presentera det engelska språket och kulturen på ett inspirerande och lockande sätt, som bidrar till elevernas egen vilja att utvecklas i språket.

Som lärare hos oss kommer du tillhöra ett arbetslag med kollegor och ha nära kontakt med rektor. Du kommer även samarbeta med Vingåkers centrala elevhälsa med kuratorer, psykologer, specialpedagoger samt talpedagog, för att bidra till elevernas kunskapsinhämtning.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 7-9, i första hand i engelska, svenska och Svenska som andra språk.

Du har goda kunskaper i engelska och svenska språket och du kan förmedla dina kunskaper på ett inspirerande sätt som lockar eleverna till att utvecklas i språket. Som person är du trygg och stabil och du tar en naturlig ledarroll i klassrummet. Du är kommunikativ och arbetar för ett gott samarbete med övrig personal, elever och vårdnadshavare och du strävar efter att skapa en positiv lärmiljö.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För arbete med barn- och ungdomar krävs utdrag ur belastningsregistret.

Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Lärare i SV/SVA/ENG till Slottsskolan i Vingåker

Vingåkers kommun