pedagogjobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Kristine- och Lugnetgymnasiet har tillsammans ca 1800 elever och är Faluns största gymnasium. Skolorna erbjuder tillsammans 15 nationella program samt de olika IM spår som finns. Kristinegymnasiet är centralt lokaliserat i Falu stadskärna medan Lugnetgymnasiet ligger bredvid Faluns stora Idrottsanläggning Lugnet.

Vi har i dag ett RIG i friidrott och NIU i fotboll, friidrott, innebandy, styrkelyft samt olympisk tyngdlyftning. Ett NIU i orientering kommer med andra ord ingå i en redan väl fungerande och stimulerande idrottsmiljö, där eleverna och lärare dessutom ges möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra idrotter.

Nu söker vi en instruktör och lärare som brinner för orientering. Är det du?

Arbetsuppgifter
Tjänsten är till en början en uppbyggnadstjänst till ht 2020 då de första eleverna är på plats. Du kommer att vara med och bygga upp samt driva vår nationella idrottsutbildning (NIU) inom orientering på Kristine- och Lugnetgymnasiet. Du förväntas sedan undervisa i kurser som ingår i ämnet specialidrott NIU. Du ingår i NIU-teamet på skolan och kommer att ha ett nära samarbete med övriga instruktörer på NIU-utbildningen. 

Tillräckliga kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har...

- Lärarutbildning inom idrott

- Tränarutbildning inom orientering

Personliga egenskaper
Då rollen innebär många olika personliga kontakter, både internt och externt, är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av orientering på elitnivå

Anställningsvillkor
Tjänsten är en deltidstjänst med en början på 30%. Tjänsten kommer att växlas upp utifrån att verksamheten och uppdraget växer. Provanställning kan komma att tillämpas. 

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Se därför gärna till att beställa ett utdrag så snart som möjligt, så du kan uppvisa detta inför en eventuell anställning. 

Upplysningar

Mikael Söderberg, Idrottsrektor, Kristine- och Lugnetgymnasiet, 023-83523, mikael.soderberg@falun.se

Fackliga företrädare

Jan-Erik Kyrö, Lärarförbundet, 023-86336, jan-erik.kyro@falun.se

Hanna Meijer Holmqvist, Lärarnas Riksförbund, 070-205 31 54, hanna.meijer.holmqvist@falun.se

Övrigt

Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt

Arbetsplats
Slaggatan 4

79171 Falun

Logga

Lärare i specialidrott orientering

Företag Falu kommun
Ort
Utgår

2019-11-19

Ansök nu

Dela detta jobb