pedagogjobb.se

logga

Lärare i spanska till Wigulfskolan

Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Lärare i spanska till Wigulfskolan

Om tjänsten
Vi söker nu två behöriga lärare i spanska för att undervisa i årkurs 6-9. Båda tjänsterna är på 60% varav en halvdag är på en annan skola i centrala Norrtälje.

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i årskurserna 6-9. Vi dokumenterar i Unikum gällande måluppfyllelse samt betygssättning. Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas och du fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument. Du ingår i ett arbetslag, där ni tillsammans utvecklar verksamheten. 

Kvalifikationer
Vi söker två behöriga lärare i spanska för årskurs 6-9. Du kan arbeta självständigt, men ser även samarbete inom arbetslaget som en framgångsfaktor för kollegialt lärande och måluppfyllelse. Du bidrar till ett gott och dynamsikt arbetsklimat genom att vara lösningsfokuserad, ha en positiv grundsyn på livet och ditt arbete.

Då vi hela tiden försöker hitta nya möjligheter när det gäller digitala läromedel och digitalt lärande ser vi gärna att du har goda kunskaper inom dessa områden samt ett öppet sinne för att testa på nya vägar fram till målet.

Wigulfskolan har i ett nära samarbete med Norrtälje kommuns centrala elevhälsa utformat bildstöd och anpassningar av lärmiljön i alla klassrum. För att vidareutveckla detta arbeta behöver du som ha goda kunskaper kring elever med NPF.

På Wigulfskolan löser vi de problem som uppstår, självklart tacklar du problem på samma sätt. Då jobbet medför författande av olika typer av dokument ser vi att du uttrycker dig väl i svenska språket i både skrift och tal. 

Om arbetsplatsen
Wigulfskolan är just nu en f-6 skola med cirka 100 elever men till hösten 2021 övergår den till att bli en f-9 skola när ett högstadium för cirka 150 elever flyttar in i lokalerna. Skolan kommer att genomgå renoveringar samt byta nuvarande namn till Wigulfskolan för att ytterligare förtydliga att en nystart sker.

Inför att högstadiet flyttar in har en arbetsgrupp tagits fram som just nu arbetar på att sätta ihop en pedagogisk vision som hela skolan ska följa. Då skolan är belägen i ett naturskönt område med närhet till vatten och fina natur- och strövområden kommer vi att arbeta mycket med natur, miljö och hållbarhet i fokus.

Vi ligger väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med elevers kunskapsutveckling. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden.

Roliga saker som händer just nu på Wigulfskolan:

  • All personal genomför Rädda Barnen och Skolverkets utbildning kring Traumamedveten omsorg (TMO).
  • I samarbete med RF-SISU Uppland genomför vi en rörelsesatsning på skolan som ett led i att förbättra folkhälsan.
  • All personal deltar i en fortbildning i Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt (SKUA) som genomförs av Mälardalens högskola.

Anställningsform
Tillsvidare. Deltid 60%

Tillträde
2021-08-11

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Dela detta jobb

logga
Lärare i spanska till Wigulfskolan

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret