pedagogjobb.se

Lärare i spanska till Kunskapsskolan Lund

Ansök nu

Lärare i spanska till Kunskapsskolan Lund

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Lund söker en legitimerad lärare i spanska för årskurserna 6-9.
Kunskapsskolan Lund är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 460 elever fördelade på ett tvåparallelligt mellanstadium och ett femparallelligt högstadium. Skolan startade 2002 och och ligger vackert belägen i St Larsparken i Lunds södra delar. Det är lätt att ta sig hit både kollektivt och med egen bil. På Kunskapsskolan Lund har vi nöjda elever som trivs och som får utvecklas i sin egen takt, utifrån sina egna mål. Vi når höga studieresultat och har elever som rustas med förmågor för framtiden.

Vi söker en legitimerad lärare i spanska, och eventuellt ett ämne till, för årskurserna 6-9. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämne. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på mellan 80%-100%. Vi har små grupper om ca 23 elever i varje.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt en handfull elever och du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och genom att följa upp planerna. De individuella samtalen ger dig också en unik möjlighet att skapa relationer och bygga trygga elever.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbetslag och i ämneslag. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

Kvalifikationer
Som sökande ska du vara legitimerad lärare i spanska och väl förtrogen med LGR-11 och formativ bedömning.

Meriterande kvalifikationer
Du kan vara nyexaminerad lärare eller ha flera års erfarenhet. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Du är nyfiken på relationellt ledarskap och att coacha ungdomar.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på mellan 80%-100%.

Rekryteringsprocessen
Ansökan sker via länken nedan senast den 25 juni 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Åsa Klein, mobiltelefon 0733-157529, mejladress asa.klein@kunskapsskolan.se

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

Lärare i spanska till Kunskapsskolan Lund

Kunskapsskolan