pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare i spanska till Färjestadens högstadium

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Lärare i spanska till Färjestadens högstadium

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Letar du efter ett arbete där du får utvecklas varje dag tillsammans med dina kollegor och skolans elever? Vill du vara delaktig i att bygga upp en ny modern verksamhet och bidra till skolans fortsatta utveckling? Brinner du för att arbeta med elevers lärande och utveckling? Då är tjänsten som ämneslärare på Färjestadens högstadium arbetet för dig!

Arbetsuppgifter

Färjestadens högstadium växer och vi söker ännu en ämneslärare med behörighet i spanska, i kombination med annat ämne. Vi söker en driven och strukturerad lärare som vill arbeta med undervisning, utvecklingsarbete och kollegialt lärande.

Som ämneslärare ingår planering, undervisning, betygsättning och utvärdering i dina arbetsuppgifter. Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar och fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument. För ämneslärare på Färjestadens högstadium är det kollegiala lärandet och samarbetet i fokus.

På Färjestadens högstadium arbetar heltidsmentorer vilket innebär att du som ämneslärare inte har mentorskap i din tjänst. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval och anställning sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa år 7-9 och som har ett genuint intresse för barn och ungdomar, samarbete och lärande.

För att skapa framgångsrika arbetslag söker vi dig som är nyfiken, öppen för olika arbetssätt och är flexibel i ditt sätt att samarbeta. Som person har du mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal samt kan bidra till ett gott arbetsklimat. I ditt arbete brinner du för - och är duktig på att sätta eleven i fokus och att arbeta relationellt. Vidare har du förmåga att arbeta lösningsorienterat, strukturerat, självständigt och målinriktat. Tillsammans med dina kollegor arbetar du aktivt med förbättrings- och utvecklingsarbete för att driva skolutvecklingen framåt.

Färjestadens högstadium är en ny kommunal 7-9 skola som ligger centralt i Färjestaden. Skolans toppmoderna lokaler är fria från korridorer och arkitekturen erbjuder flexibla lärmiljöer, aktiviteter, studieytor och arbetssituationer. Rummen är i huvudsak organiserade kring arbetslagsarenor där varje arbetslag har en egen hemvist och där lärare och pedagoger arbetar nära eleverna. På Färjestadens högstadium går 24 elever i varje klass. De vuxnas närvaro tillsammans med skolans utformning stimulerar en trygg miljö där var och en kan mötas och utmanas på sina villkor. Skolan är delvis skofri och helt mobilfri för att bidra till en lugn och behaglig miljö att vistas i. Färjestadens högstadium är en plats för lärare och elever att trivas på.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C102475

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Lärare i spanska till Färjestadens högstadium

Mörbylånga kommun