pedagogjobb.se

Lärare i spanska och övrigt ämne, åk 7-9 på Stadsparksskolan

Ansök nu

Lärare i spanska och övrigt ämne, åk 7-9 på Stadsparksskolan

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar. Stadsparksskolan är en åk 7-9 skola som öppnades 22 aug 2019. Du kommer att få vara med att starta denna skola med en modern miljö och bygga upp en gemensam kultur med elevernas delaktighet och undervisning i fokus. Skolans kvalitéts- och utvecklingsarbete kommer att fokusera på en medveten undervisning där kollegiet och du som lärare är en mycket viktig del.

Arbetsuppgifter

Som lärare på Stadsparksskolan kommer du tillsammans med arbetslaget ansvara för elevers lärande och utveckling. Du kommer att undervisa i spanska i åk 7-9. Du kommer också att organisera lärprocessen från planering och genomförande till systematisk uppföljning. Det är viktigt att du tror på kollegialt lärande och ett arbetssätt där man delar erfarenheter och tillsammans reflekterar över vardagshändelser i klassrummet, allt med en öppen inställning till vad andra tänker och tycker.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare och väl förtrogen med Lgr 11 och skolans uppdrag. Du har behörighet i spanska för åk 7-9 gärna i kombination med annat ämne. Du är en person som bidrar till ett positivt arbetsklimat och har lätt att samarbeta med såväl elever och vårdnadshavare som lärare och personal. Du har en förmåga att se det positiva i förändringar och engagerar dig gärna i skolans utveckling. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

1 tjänst på 60%, eventuellt mer beroende på behörighet.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i spanska och övrigt ämne, åk 7-9 på Stadsparksskolan

Partille kommun