pedagogjobb.se

Gottsundaskolan

Är du legitimerad lärare? Vill du ha ett arbete där det finns goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll?
Välkommen till Gottsundaskolan!

Gottsundaskolan är en grundskola för elever i årskurs 6-9. Vi är en skola för kunskap, möten och utveckling. Skolans elever har egna datorer. Lärarna samarbetar för att utveckla undervisningen med stöd av digitalisering. Tillgängliga lärmiljöer är vårt fokus. Engagemanget hos personalen är stort och det finns en stark vilja att ständigt förbättra verksamheten.
Från höstterminen 2019 flyttar vi in i nya, fräscha lokaler i Gottsunda efter att ha varit evakuerade under förra läsåret.

Här kan du läsa mer om Gottsundaskolan (http://www.gottsundaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du kommer att undervisa i spanska och eventuellt annat ämne beroende på behörighet. Du kommer att vara mentor tillsammans med en kollega.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Har du erfarenhet av att undervisa i spanska ses det som meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Elisabeth Viksten Eriksson, rektor, 018-727 61 27
Jonas Forsberg, biträdande rektor, 018-727 62 09

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund, Katarina Reineck, 076-798 30 97

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i spanska och annat ämne till Gottsundaskolan

Ansök nu

Dela detta jobb