pedagogjobb.se

Härjedalens kommun, Bildningsförvaltningen

Funäsdalens skola har i dagsläget 220 elever i årskurserna F-9. Skolan är vackert belägen mitt i byn vid foten av Funäsdalsberget. Vi har Gondolen som går upp till toppstugan som närmaste granne samt nära till längdspår och idrottsplats.  

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till undervisning i språkval spanska, tjänstens omfattning är ca 40 - 50 procent. Ditt huvuduppdrag är att planera, genomföra och följa upp undervisningen i spanska i årskurserna 6-9. Du har ett professionellt ansvar att leda i klassrummet och utveckla arbetssätt och metoder för alla elevers kunskapsutveckling. Vi arbetar med digitala verktyg i undervisningen vilket innebär att du behöver ha god IT-kunskap och en vilja att variera din undervisning.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet i spanska och goda kunskaper om skolans styrdokument är ett krav, likaså  goda IT-kunskaper. Du har ett gott ledarskap som går i linje med skolans värdegrund och förmåga att anpassa undervisningen så alla elever når sina mål. 

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ser vårdnadshavare och kollegor som en resurs i ditt dagliga arbete. Du är en person som både kan ge och ta hjälp och stöttning. En viktig del av läraruppdraget hos oss är att aktivt vilja arbeta med värdegrunden både i och utanför klassrummet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats där du blir en del av en engagerad och kompetent personalgrupp. Här finns goda förutsättningar för kollegialt samarbete och lärande.  

 

Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

logga

Lärare i Spanska

Ort
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Dela detta jobb