pedagogjobb.se

Är du utbildad lärare och vill arbeta i ett mångkulturellt område i en pedagogiskt medveten skola? Då kommer du bli stimulerad hos oss på Vivallaskolan. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du arbetar som ämneslärare på 4- 6, i ett av våra åldershomogena arbetslag (arbetsenheter). Varje arbetsenhet har fyra klasser med ca 20 barn i varje klass. Som lärare på Vivallaskolan arbetar du väldigt konkret med "hela människan" vilket innebär att du måste ha ett intresse av individen och inte bara undervisning. Det är under ditt relationella ledarskap våra elever har förutsättningar att växa i kunnande och som individer. Du arbetar språk- och kunskapsutvecklande oavsett ämnesinnehåll. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- du planerar, genomför, utvärderar och analyserar undervisningen för/ med eleverna
- du arbetar aktivt som klasslärare/ mentor
- du samarbetar med- och ingår i ett arbetslag där alla ansvarar för lagets elever

Kompetenskrav
- Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i geografi, historia, samhällskunskap och religion

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
- flerspråkig
- tidigare erfarenhet av arbete i mångkulturell verksamhet.

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning, 100 %
Tillträde: 2018-08-13
Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Vivallaskolan är en av Örebros största grundskolor med ca 650 elever, F-9. I höst lämnar åk 7-9 och kvar blir ca 550 barn i skolår F-6. Skolan ligger mitt i Vivalla. Området och skolan präglas av kulturell och språklig mångfald. På skolan talas ett 30-tal olika språk. Skolan har en positiv utveckling och ligger långt fram i de pedagogiska tankarna. Under dryga två år kommer vi delta i ett forskningsprojekt om nyanländas lärande kopplat till Mälardalens högskola. Vi samverkar också med Karlstad Universitet och Skolverket för att fortsätta utveckla det som redan fungerar väldigt bra utifrån organisation och pedagogisk praktik. Under lå -2017-2018 har vi arbetat med Ledarskap i klassrummet. Det kommer vi fortsätta med även under kommande läsår, men vi kommer också fasa in i ett utvecklingsarbete med fokus på extra anpassningar och särskilt stöd på både individ och gruppnivå. Skolans ledord är; Kunskap, Trygghet och Framtid. Visionen är att varje enskild elev ska ha maximal kunskapsutveckling utifrån sina egna förutsättningar. 
Läs mer om vår skola här: https://www.orebro.se/vivallaskolan

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på http:www.orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 juli 2018.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Lärare i so till Vivallaskolan 4-6

Företag Örebro kommun
Ort
Utgår

2018-07-22

Ansök nu

Dela detta jobb