pedagogjobb.se

Björkvallsskolan

En av våra lärare i SO kommer att vara tjänstledig nästa termin, varför vi söker en vikarie på 100 % i SO. I tjänsten ingår mentorskap för elever i årskurs 6.

Björkvallsskolan är en trivsam 6-9 skola nära naturen belägen i Uppsala kommun där målet är att alla elever ska lyckas. På vår skola känner sig mer än nittio procent av eleverna trygga. Skolans personal har ett starkt engagemang för att alla elever ska känna sig sedda och lyckas i sitt skolarbete, och som ny personal hos oss blir du en del av en stark och positiv kollegial gemenskap.

Läs mer om skolan här (https://bjorkvallsskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att undervisa i SO i åk 6-9. Du kommer också att vara mentor för elever som går i åk 6. Som mentor ingår du i ett arbetslag bestående av olika ämneslärare med ansvar för åk 6. Du kommer också ingå i skolans ämneslag för SO. Som ny lärare på vår skola kommer du få möjlighet till stöd från kollegor i arbets- och ämneslag. Som mentor kommer du också att samarbeta med och få stöd av skolans elevhälsoteam.


Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare i SO. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning och mentorskap från grundskola eller gymnasium.

Vi söker dig som trivs i det nära arbetet med eleverna och som är en skicklig pedagog. Du bygger förtroendefulla relationer till dina elever och vägleder dem på ett inspirerande sätt i deras lärande. Vi värdesätter också god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Patrik Lundh, rektor, 018-727 78 81

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund Annicka Toll, 018 – 727 78 80
Lärarförbundet Susanne Vibäck, 018 – 727 78 80

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i SO

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb