pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärare i slöjd Ölmestadskolan Åk 3-9

Ansök nu

Lärare i slöjd Ölmestadskolan Åk 3-9

Barn- och utbildningsförvaltningen, Ölmestadskolan F-6

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Ölmestadskolan är kommunens enda F-9 enhet och vi samarbetar tätt med Ängslyckans skola F-6. Vi arbetar utpräglat utifrån ett relationellt lärande och stor vikt läggs på att möta eleven där eleven befinner sig kunskapsmässigt. Vi arbetar i arbetslag och din förmåga att skapa goda kontakter och möten är avgörande för att lyckas i vår organisation.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för slöjdämnet utifrån att du driver den del som handlar om träslöjd. Ett tätt samarbete med en kollega ställer krav på en hög grad av teamarbete. Du ingår även i arbetslag 4-6 och utifrån detta så ingår ett klassföreståndarskap.

Vi är en mindre enhet och detta ställer krav på ett flexibelt arbetssätt där  arbetsuppgifter kan variera utifrån verksamhetens behov.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning eller motsvarande kunskap för att kunna driva arbetet med att öka kunskapsnivån hos våra elever. Att arbeta utvecklande och relationellt med eleven och elevens lärande i fokus är avgörande för att lyckas i arbetet. Du är kommunikativ och har ett bemötande som innebär stor tydlighet och där kunskap står i centrum. Du har lätt för att möta människor och du arbetar utpräglat väl i team. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och dokumenterad erfarenhet.

Tillsättning utifrån att ansökningar inkommer kan komma att tillämpas. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Lärare i slöjd Ölmestadskolan Åk 3-9

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen