pedagogjobb.se

logga

Lärare i slöjd och bild åk 3-9, vikariat föräldraledighet

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Lärare i slöjd och bild åk 3-9, vikariat föräldraledighet

Barn- och skolförvaltning

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

 

 

Om oss

På Östratornskolan är vi ca 70 medarbetare som arbetar tillsammans för att skapa en stimulerande lärandemiljö för elever i åk 4-9 och för personal.

Våra elever är studiemotiverade och engagerade. För oss är elevinflytande centralt och vi strävar efter att eleverna alltid ska veta vad de gör och varför så att de på bästa sätt ska ha möjlighet att utveckla sina förmågor och kompetenser. Samspel och samarbete är fokusområden på vår skola för att skapa trygghet och likvärdighet, både vad det gäller arbetsmiljö och bedömningsarbete.

Arbetsuppgifter

Som lärare på Östratornskolan är du en del i ett kollegium där vi arbetar tillsammans. Vi arbetar för att alla elever ska känna sig trygga och få vara som de vill vara. Ett gemensamt reflekterande genomsyrar vardagen i klassrummen och i verksamheten. Vårt motto är att lära nu och i framtiden.

Som lärare hos oss ansvarar du tillsammans med övriga för undervisningen i åk 3-9, du kommer också att vara mentor för elever.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd och bild. Tidigare erfarenheter av undervisning i slöjd är meriterande. Har du ytterligare behörighet i andra ämnen är det meriterande. 

Vi söker dig som har ett stort engagemang i eleverna och är tydlig i ditt ledarskap. Du ser möjligheter och är intresserad av att bidra till ett gemensamt lärande. Du behöver ha förmåga att ta ansvar och hantera många olika saker och samtidigt skapa lugn och trygghet. Vi söker dig som har medvetenhet och kompetens att möta alla elever utifrån deras förmåga.

Vi arbetar utifrån löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

 

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 201201

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-10-04

Referensnummer

2020/767

Kontaktperson(er)

 

Ann-Marie Jannesson Elias, 046-3597241

Facklig(a) företrädare

Jonas Håkansson, LR, 046-359 50 00

Dela detta jobb

logga
Lärare i slöjd och bild åk 3-9, vikariat föräldraledighet

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen