pedagogjobb.se

Logga

Lärare i slöjd år 3-9

Ort
Utgår

2020-06-11

Ansök nu

Lärare i slöjd år 3-9

Runbacka skolor är en F-9 skola belägen i Viby, Sollentuna. På skolan går det sammanlagt ca 570 elever uppdelade i två klasser per årskurs. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet med digital teknik och tar idag kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner i Sverige samt från andra länder, som vill titta på skolans undervisning. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid idrott och hälsa samt språklig utveckling och moderna språk. Runbacka skolor ligger mycket högt i meritvärde för år 9 tack vare drivna pedagoger och ambitiösa elever.

Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskolan till åk 9. På skolan har vi ett stort elevhälsoteam som inkluderar specialpedagoger, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, hela ledningsgruppen samt ett samarbete med Sollentuna kommuns Skol- och familjeteam. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. 

Vi söker nu en legitimerad lärare i slöjd (textil) för årskurs 3 - 9. I alla årskurser har eleverna i en årskurs slöjd samtidigt och uppdelning i halvklass mellan textil och trä och metall är det vanliga. Dock kan det organiseras på andra sätt då slöjd är ett ämne. I alla årskurser samarbetar båda slöjdlärarna i planering samt bedömning av elevernas kunskaper och du ska därför se positivt på ett sådant samarbete och också vara nyfiken på att utveckla slöjdämnet som ett ämne. Vi arbetar också gärna med övergripande slöjdprojekt, även tillsammans med andra ämnen. Skolan har en nyrenoverad stor textilsal med nya möbler och maskiner.

Vi söker dig som är flexibel, utvecklingsinriktad, lösningsfokuserad och kreativ i arbetssätt och ideer. Du vill arbeta med ett varierat arbetssätt där det digitala kommer in som en naturlig del och är väl insatt i de styrdokument vi har. Du skapar goda relationer med eleverna och  är en naturlig samarbetspartner med vår andra slöjdlärare och ser slöjden som ett ämne där ni delar ansvaret. I tjänsten ingår också mentorsskap i en mellanstadieklass  tillsammans med en lärare i teoretiska ämnen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

På vår skola tillämpar vi helst 40+ 5 avtal för att kunna samplanera så mycket som möjligt med andra pedagoger. Något som görs gärna och mycket. Att arbeta i projekt och ämnesövergripande uppskattas av alla våra pedagoger. Du kommer att jobba i ett arbetslag fyllt av glada, positiva kollegor som hjälper och stöttar varandra för att alla ska trivas på jobbet. 

Välkommen med din ansökan!

Tillträde sker onsdag 12/8. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datumet. Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Försäljare från annonssajter och förmedlingar undanbedes

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20200812
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/172
Publicerat    2020-05-11
Sista ansökningsdag    2020-06-01

Dela detta jobb

Logga
Lärare i slöjd år 3-9

Sollentuna kommun