pedagogjobb.se

Logga

Lärare i slöjd åk 3-9 på Helenelundsskolan

Ort
Utgår

2020-05-28

Ansök nu

Lärare i slöjd åk 3-9 på Helenelundsskolan

Engagerad och nyfiken lärare till Helenelundsskolan åk 7-9

Helenelundsskolan är en F-9 skola, belägen mitt i södra Sollentuna. En skola för framtiden baserad på kreativitet, trygghet och lärande. Vi vill att våra elever ska utmanas i sitt lärande under sin tid hos oss och sedan lämna skolan som starka ansvarstagande och vetgiriga individer redo för nya utmaningar i livet med en tilltro till sina egna förmågor. Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.

Vi söker nu en lärare i slöjd för båda slöjdarterna för åk 3-9 - är du den pusselbit vi behöver?

Vi söker dig som vill samarbeta och lära tillsammans med kollegor, samt är en tydlig ledare och vuxen förebild med god kommunikativ och empatisk förmåga. Elevernas kunskapsutveckling och trygghet står i centrum och du behöver därför både vara lyhörd och flexibel. Vi vill att du har en lärarexamen i slöjd. 

Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans tar sig an de praktiska frågor som dyker upp. Du samarbetar och utvecklas också tillsammans med fyra mycket kunniga ämneskollegor i slöjd. På Helenelundsskolan tycker vi att det är viktigt att få tid att diskutera och utvecklas som lärare och pedagogisk personal. Vi har under de senaste läsåren arbetat mycket med fortbildning inom alla aspekter av tillgängligt lärande.

På Helenelundsskolan har både elever och lärare erfarenhet av och arbetar dagligen med digitala verktyg i verksamheten. Eleverna har en varsin iPad och lärarna är utrustade med både dator och iPad. Vi har en engagerad och kunnig skolbibliotekarie på heltid som aktivt stöttar med läsfrämjande insatser och elevutbildning i källkritik och databassökningar.

Skolan har ett stort antal anställda som verkar stödjande runt eleverna och den pedagogiska personalen, bl.a. ett stort elevhälsoteam, en IT-pedagog och flera specialpedagoger, varav tre är knutna till högstadiet. Du kommer med andra ord att ha många runt omkring dig som kan stötta dig i verksamheten och hjälpa dig att utvecklas i din lärarroll!

Vi ser fram emot att få ännu en fantastisk medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och tror att du kommer att trivas hos oss!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på halvtid med start 10 eller 12 augusti. Sannolikt finns möjlighet att vikariera en viss tid utöver detta. De andra slöjdtjänsterna på skolan är renodlade i sina slöjdarter, men denna tjänst ligger i både Tx-slöjd och Tm-slöjd beroende på vilken grupp du har i tjänstefördelningen.

Vi tar endast emot din ansökan via länk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Fackliga representater för Lärarnas riksförbund:
Elin Winblad, ska736@edu.sollentuna.se 
Rickard Frisk, rifri_s@edu.sollentuna.se 

Fackliga representater för Lärarförbundet:
Tony Falk, tofal_s@edu.sollentuna.se 
Karin Andersson, karan_s@edu.sollentuna.se 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    20200302
Löneform    Individuell lön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50%
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/165
Kontakt    
Magnus Gustafsson, 073 915 21 54
Publicerat    2020-05-07
Sista ansökningsdag    2020-05-28

Dela detta jobb

Logga
Lärare i slöjd åk 3-9 på Helenelundsskolan

Sollentuna kommun