pedagogjobb.se

Vi söker 2 st slöjdlärare till Listerby-/Johannishusskolan, ev i kombination med Slättagårdsskolan i Kallinge.

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Skolorna har olika mycket slöjdunderlag beroende på storlek. Beroende på din behörighet kan tjänster därför kombineras på olika sätt:
- Du kan undervisa i en av slöjdformerna (trä/ metall eller textil) på en eller flera skolenheter
- Du kan undervisa i båda slöjdformerna på en eller flera skolenheter
- Vid kompetens och behörighet i något annat ämne än slöjd kan tjänsten eventuellt kombineras med undervisning i det ämnet.

Ange i ditt personliga brev om du har särskilda önskemål om skola.

På våra skolor har lärare i trä- och metallslöjd respektive textilslöjd ett nära samarbete med varandra. Tillsammans med övrig personal på skolan arbetar du utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn för att ge eleverna förutsättningar för lärande och utveckling.
Du ingår också i ett ämnesnätverk med kommunens övriga slöjdlärare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är undervisning i slöjd inom skolans årskurser från åk 3 till åk 6.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad och legitimerad lärare i ett av eller båda slöjdämnena. Du är väl förtrogen med att arbeta utifrån slöjdprocessen, från idé till färdig produkt.

Erfarenhet från tidigare tjänstgöring som lärare i slöjd är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.