pedagogjobb.se

Lärare i olika ämnen

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Lärare i olika ämnen

Till läsåret 2021-2022 har vi på British Junior beslutat oss för att förstärka vår organisation med ett par extra lärartjänster. Vi ser ett behov av att, förutom de stödtjänster vi har idag, utöka vår förmåga att stötta våra övriga lärare och i förlängningen bidra till elevernas kunskapsutveckling.
Vi söker nu extra lärare till både mellan- och högstadiet som vill vara med och bidra till detta. Vi har inget krav på någon specifik ämnesbehörighet, däremot värdesätter vi ett starkt engagemang och att man har rätt inställning till uppdraget. Vi söker dig som vill lite mer med ditt läraruppdrag och känner dig sporrad av att arbeta mot högt ställda mål. Vi söker med andra ord i första hand rätt person.

Som medarbetare hos British Junior är du ett gott föredöme för våra elever och du hjälper till att föra ut vår värdegrund. Du har ett coachande förhållningssätt med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev blir sedd och du brinner för att få alla eleverna att förstå och utvecklas så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till kollegialt lärande.

British Junior är först och främst en kunskapsskola men våra pedagoger lär också barnen den fulla meningen med empati, social interaktion, förståelse för andra kulturer och disciplin. Vi lär eleverna att hövlighet, respekt, kunskap, förståelse, acceptans och samarbete är vägen till långsiktig framgång. Om du brinner för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i lärandet är du kanske vår nya kollega på British Junior!

Dela detta jobb

Lärare i olika ämnen

Yobber AB