pedagogjobb.se

Lärare i NO/Tk till Norregårdskolan

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2021-06-18

Ansök nu

Lärare i NO/Tk till Norregårdskolan

Om tjänsten
Vi har ett väl utvecklat kollegialt samarbete med andra NO-lärare på skolan. Del av tjänsten är också resurstid där man arbetar tillsammans med andra lärare vissa lektioner. 

Tjänsten är på 60-100 %.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad grundskollärare i fysik, teknik och/eller biologi och kemi,  åk 7-9. Meriterande är att du har erfarenhet av liknande arbete.

Du arbetar från ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar. Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö. 

Vi hoppas att du är vår framtida kollega i NO/Tk!

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 
18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Norregårdskolan är en högstadieskola med ca 600 elever. På Norregårdskolan värnar vi om elevernas utbildning, trygghet och värdegrund. Vi tror att miljön, vår kompetenta personal och våra olika kreativa satsningar tillsammans är nyckeln till att våra elever år efter år trivs och presterar bra resultatmässigt. 

På Norregårdskolan bedrivs idag ett tydligt utvecklingsarbete i samtliga ämnen där lärarna tillsammans arbetar för att utveckla undervisningen. Vi prioriterar mötet mellan elev och lärare och anser att lärarens personliga kontakt med eleven är viktig. För att möta elevers behov har vi ett resurssystem där det ofta är två pedagoger i klassrummet.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Vi söker nu en lärare i fysik, teknik och eller biologi/kemi.

Dela detta jobb

Lärare i NO/Tk till Norregårdskolan

Växjö kommun