pedagogjobb.se

Lärare i NO/tk och matematik, åk 7-9 Hökarängsskolan

Ansök nu

Lärare i NO/tk och matematik, åk 7-9 Hökarängsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
"Vi vet vad vi kan, vart vi är på väg och hur vi tar oss dit - Tillsammans tar vi nästa steg."

Hökarängsskolan omfattar årskurserna 1-9 och förskoleklass samt fritidshem, fritidsklubb och grundsärskola. Verksamheten omfattar cirka 600 elever, varav ca 270 i högstadiet.

Hökarängsskolan ska vara en skola för var och en och för alla: Varje elev ska vara i goda lärprocesser, trivas och må bra här och nu och lämna skolan med goda resultat och väl rustad för framtiden. Personalen ska vara engagerad och ha höga förväntningar på varandra, sig själva och eleverna. Eleverna ska vara engagerade, delaktiga och ansvarstagande. Skolan har under några år arbetat med kompetensutveckling i synligt lärande i samarbete med Challenging Learning. Som ett led i vårt utvecklingsarbete träffas lärare i pedagogiska utvecklingsgrupper varannan vecka för att utveckla undervisningen.

Skolan har genomgått ett större ventilationsprojekt och flyttade sommaren 2019 tillbaka in i våra nyrenoverade lokaler. Vår NO-institution består av flera stora ämnessalar, prepprum och arbetsrum. I NO-kollegiet har vi redan nu tre No/tk/ma-lärare och dessutom några lärare i matematik med andra kombinationer. Vi tar nu emot fler elever och öppnar ytterligare klasser och söker därför ytterligare en lärare i NO/tk/ma till vårt kollegium. Tjänsten innefattar läsåret 21/22 huvudsakligen undervisning i två klasser i årskurs 7.

Läs mer om vår skola på www.hokarangsskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
Lärare i NO/tk och matematik. Mentorskap.

Kvalifikationer
Behörig ma/no/tk-lärare. Lärarlegitimation.

Du skall ha god samarbetsförmåga, positiv vilja och förmåga att utveckla verksamheten och se möjligheter. Du ska vara såväl projektinriktad som resultatorienterad och kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ska kunna fånga och fördjupa elevernas intresse för dina ämnen, ha stort intresse för elevers kunskapsutveckling och se möjligheter till utveckling. Du ska tycka om att möta elever och ha god förmåga att knyta kontakt och skapa delaktighet i gruppen. Du ska arbeta språkutvecklande och bidra till det kollegiala lärandet. Intresse för och erfarenhet av språkutvecklande arbete samt IT-pedagogiskt utvecklingsarbete är meriterande.

Dela detta jobb

Lärare i NO/tk och matematik, åk 7-9 Hökarängsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen