pedagogjobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

Skarpnäcks skola är en F-9 skola med ca 950 elever, därav ca 90 elever i förskoleklass och 44 elever i grundsärskolan. Skarpnäcks skolas vision är: Hjärta – Hjärna - Hälsa Vi arbetar aktivt med inkludering både i grundskolan och mellan grundskola och grundsärskola. Hos oss arbetar eleverna i åk F-9 tematiskt med kulturella inslag. Vi satsar på extra på pulshöjande fysiska aktiviteter och fysiska avbrott med så kallade brain breaks under dagen för att se om det gör att eleverna presterar bättre inom de teoretiska ämnena. På skolan jobbar vi med läranderonder som ett verktyg för att systematiskt arbeta med skolutveckling. Utifrån läranderonder har vi fördjupat vårt arbete kring kollegialt lärande som pågår kontinuerligt på skolan. Alla arbetslag får metodhandledning i lågaffektivt bemötande. Vi är en Övningsskola, vilket innebär att vi är en av sex grundskolor i Stockholms Stad som är en särskilt utvald övningsskola med syftet att höja kvaliteten i lärarutbildningen och stärka studenternas professionsutveckling genom ett närmare samarbete mellan universitets- och verksamhetsförlagdutbildning. Som anställd på Skarpnäcks skola erbjuds du en friskvårdspeng genom Actiway eller en friskvårdstimme i veckan på arbetstid. Du har även möjlighet att som anställd i Stockholms stad köpa ett simhallskort till ett mycket förmånligt pris, vilket ger dig tillgång till Stockholms stads sim- och träningshallar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en musiklärare för undervisning i grundskolan åk 3-4 och i grundsärskolan åk 1-9.Vi söker en engagerad lärare som vill arbeta med elevers utveckling och lärande. Du kommer att ha ansvar för förberedelse, genomförande, uppföljning och bedömning av undervisning. I nuläget ingår det inte mentorskap/handledarskap, för elever, i tjänsten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Kvalifikationer

Du har ett stort engageman för dina elever och är väl medveten om skolans uppdrag. För dig skall eleven alltid vara i centrum och du ska vara bra på att bygga relationer med elever såväl som medarbetare och vårdnadshavare. Du är kunnig i ditt arbetsområde och du har god förmåga att leda barngrupper. Du är flexibel och lösningsfokuserad. Du har lätt för att sammarbeta med kollegor, är positiv och öppen för nya tankar och ideer och bidrar gärna med egna perspektiv som du tror kommer eleverna till nytta. Stor vikt lägges vid personliga egenskaper.

Övrigt

Lärare i musik till Skarpnäcks skola

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb