pedagogjobb.se

Pluggparadiset

Vill du undervisa i musik och få möjligheten att lära våra elever att skapa musik och få ett musikaliskt kulturellt och historiskt perspektiv och sammanhang? Sök tjänsten som lärare i musik till Pluggparadiset!

Pluggparadiset är en tvåparallellig kommunal grundskola för årskurserna F-5. Skolan har cirka 360 elever och 45 medarbetare som samarbetar för att alla elever ska lyckas. Skolans elever har hög måluppfyllelse och personalomsättningen är låg. Skolan har ett väl fungerande Elevhälsoteam där samtliga kompetenser finns representerade. Skolan präglas av ett gott samarete i kollegiet och fina förhållningssätt.
Skolan är belägen i Storvreta cirka 15 km norr om Uppsala. Goda bussförbindelser samt upptåget finns att tillgå.

Läs mer om skolan här: Pluggparadiset (https://pluggparadiset.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I dina arbetsuppgifter som musiklärare på Pluggparadiset ingår det att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i musik, skapa tillfällen för samtliga elever att utveckla sina förmågor i att spela olika instrument, sjunga, skapa musik och få ett musikaliskt kulturellt och historiskt perspektiv och sammanhang. Du ansvarar för de traditioner som skolan har under läsåret såsom FN-samling, Lucia-firande, julavslutning, vänskapssamling och sommaravslutning.
I tjänsten ingår även tid för undervisning i "Ämnesfördjupning" - Elevens val.
Utöver detta ingår du i ett av skolans tre arbetslag och deltar i skolans systematiska kvalitetsarbete för ökad måluppfyllelse.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för de årskurser som avses i tjänsten. Det är meriterande om du har behörighet i ytterligare ett eller fler ämnen för de årskurser som avses i tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som musiklärare. Du har kunskap att utveckla undervisningen samt goda IT-kunskaper.

Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt är pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ulrika Nissemark, rektor, 072-519 65 03

Facklig företrädare:
LR, Magdalena Hanéll ,073-965 47 00

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i musik till Pluggparadiset

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-03

Ansök nu

Dela detta jobb