pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Internationella Engelska Skolan Borås är en grundskola med ca 530 elever i årskurs 4 - 9. Vi söker nu behöriga musiklärare på heltid med start i slutet av februari 2022. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en internationell miljö i ett målstyrt och stödjande team. Vi söker dig som, i ditt arbete och yrke som lärare, har lätt för att hitta och känna entusiasm, positivitet och ett djupare engagemang. Vi önskar att du har en god förmågan och prioriterar att skapa positiva relationer och gott samarbete så väl med kolleger, elever som vårdnadshavare.

Arbetet handlar till stor del om att bedriva och leda undervisning med fokus på lärande. Det är viktigt att du har förmågan och viljan att skapa lektioner som aktiverar elevernas intresse och engagemang genom meningsfulla och varierade arbetssätt och metoder. Det förväntas att du har goda organisatoriska förmågor, att du ser mentorskapet som något viktigt och värdefullt samt att du tar stort ansvar för att agera förebild för våra elever.

Huvuduppgifterna inkluderar:

• Skapa en stimulerande undervisningsmiljö för lärande

• Följa progressionen i elevernas lärande inom ämnet samt att kontinuerligt utvärdera och anpassa

• Kontinuerligt dokumentera elevernas utveckling, framsteg och resultat i våra system för att bl.a. synliggör detta för vårdnadshavare

• Mentorskap för elever och i detta ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare

• Agera i enlighet med skolans etos och kärnvärden, så väl i som utanför klassrummet

• Ta ansvar för och vara aktiv i att skapa ordning bland eleverna i enlighet med skolans beteendepolicy Intervjuer hållas fortlöpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Logga

Lärare i musik, åk 6-9

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb