pedagogjobb.se

Lärare i musik

Till Farstavikens skola/Ekedal söker vi en

Lärare i musik

på 60%

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att hjälpa våra barn och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö.

Vi erbjuder dig att arbeta i en fantastisk miljö och bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer att kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i olika utvecklingsarbeten gällande inkluderande lärmiljöer, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt.

I rollen som lärare ingår planering och genomförande av undervisningen för elever i årskurs 1-4, föräldrakontakt och andra arbetsuppgifter kopplade till rollen som musiklärare. Du kommer att tillhöra ett av skolans arbetslag och du deltar i arbetslagsmöten, ämneskonferenser och andra aktiviteter kopplade till tjänsten.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik med behörighet att undervisa i årskurs F-6. Du har en pedagogisk fallenhet samt erfarenhet av att arbeta med alla elevers behov och du har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd, tydlig och respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Farstavikens skola är en F-9 skola som ligger i Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Skolan har ca 800 elever i årskurserna F-9 och är uppdelad i två enheter, Kvarnberget årskurs 5-9 och Ekedal årskurs F-4 (5).

Ekedal har genomgått en totalrenovering och står klart till höstterminen. Skolområdet består av sju byggnader från olika tidsepoker byggda utifrån olika tiders krav på skolmiljö, som nu omsorgsfullt renoverats för att möta kraven på en modern skolmiljö.  Skolbyggnaderna dateras från 1884 fram till 1965 med en mindre tillbyggnad daterad 2020.

På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:

●        Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier

●        Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp

●        Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och utveckla kreativitet

●        Utveckla känslan av att olika är bra

●        Gemensamt arbeta för en trygg och lugn miljö

På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som har ett tätt samarbete med arbetslagen och stöttar lärarna i arbetet med extra elevstöd.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid 60% och är en tillsvidareanställning. Tillträde 12 augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 4 juni 2020. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Per Wirmén biträdande rektor 08-570 489 90 eller Ia Heribertson biträdande rektor 08-570 47057. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html

Dela detta jobb

Lärare i musik

Värmdö kommun