pedagogjobb.se

Lärare i Matematik till Kunskapsskolan Västerås

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Lärare i Matematik till Kunskapsskolan Västerås

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en lärare i Matematik

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en lärare för att undervisa årskurserna 7-9.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare kan det ingå att vara personlig handledare åt ett tjugotal elever. Du har då varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera, sätta mål för sina studier, följer upp och handleder dem.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Västerås är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har 520 elever och har en av de högsta studieresultaten i Västmanland och långa köer som är bevis på att vi är en skola med hög kvalité.

Våra årliga enkätundersökningar visar:

- mycket nöjda medarbetare - 95% trivs på sitt arbete och delar med sig/lär av varandra

- de senaste åren har fler än 90% av eleverna och föräldrarna svarat att skolan har bra lärare och att eleverna känner sig trygga i skolan

Skolan startade 2001 i Västerås och finns sedan 2005 i fantastiska lokaler på Öster Mälarstrand - nära både kommunikationer och Mälaren i en expansiv del av Västerås.

Kunskapsskolan Västerås erbjuder dig en arbetsplats där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara legitimerad och är väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årskurserna 7-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Alla nyanställda får en grundlig genomgång av våra förstelärare för att komma in i vårt arbetssätt och våra rutiner. Om du ännu inte har hunnit jobba som lärare så får du en tydlig och positiv uppbackning av skickliga kollegor för att komma in i arbetet.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 14 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Lars Jonsson, 073-317 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se

Bitr Rektor Trine Mie Mattsson, 073-317 34 43, trinemie.mattsson@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 1 augusti 2021

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se Där beskrivs bland annat vad som kännetecknar Kunskapsskolans arbetssätt.

Besöksadress

Ångkraftsvägen 1A

Dela detta jobb

Lärare i Matematik till Kunskapsskolan Västerås

Kunskapsskolan