pedagogjobb.se

Lärare i matematik och NO till Johan Skytteskolan åk 4-6

Ansök nu

Lärare i matematik och NO till Johan Skytteskolan åk 4-6

Arbetsplatsbeskrivning

Lärare i matematik och NO till Johan Skytteskolan åk 4-6 Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen. Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Därför ska alla våra lärare:

• Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

• Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

• Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

Johan Skytteskolan är en skola med höga förväntningar och goda studieresultat. Vi har sedan flera år ett pågående arbete kring trygghet, värdegrund och inkluderande lärmiljöer. Detta arbete syftar till att skapa förutsättningar för alla elever att, utifrån ålder och mognad, ta ett ökat ansvar för sina studier och därigenom utvecklas optimalt, både socialt och kunskapsmässigt. En viktig pusselbit i detta arbete är det gemensamma samarbetet i ämnet och i hemvistlaget. Vi ser hela skolan som en lärande organisation där gemensam fortbildning, workshops och kollegialt lärande är viktiga delar.

Läs mer på http://johanskytteskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med undervisning i matematik och NO i årskurs 4-6. Tjänsten innefattar också mentorskap för en grupp. Du kommer ingå i ett hemvistlag tillsammans med andra pedagoger. Tjänsten omfattar 100% och är ett vikariat på 1 år.

Kvalifikationer

Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i matematik och NO för åk 4-6. Som lärare på Johan Skytteskolan är det viktigt att du:

• Leder och organiserar arbetet och skapar en trygg lärandemiljö för eleverna.

• Driver ämnesutveckling i nära samarbete med dina ämneskollegor genom att samplanera och sambedöma.

• Ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med elever i behov av anpassningar och särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 


 

 

Dela detta jobb

Lärare i matematik och NO till Johan Skytteskolan åk 4-6

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen