pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärare i Matematik och/eller NO Hjortsjöskolan åk 7-9

Ansök nu

Lärare i Matematik och/eller NO Hjortsjöskolan åk 7-9

Om arbetsplatsen

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Hjortsjöskolan 7-9 ligger centralt i Vaggeryd och har cirka 300 elever. Skolan arbetar efter en vision där trygghet och kunskaper är viktiga grundpelare och där arbetslaget ses som en gemensam resurs i ett tydligt lagarbete. Skolan arbetar även efter en pedagogisk plattform där kollegialt lärande är ett väsentligt inslag för det gemensamma lärandet, där alla lärare får handledning av kollegor. Elevhälsan på skolan arbetar regelbundet direkt med hela arbetslaget. Skolan har fokus på ett språkutvecklande arbetssätt där alla lärare har i uppdrag att utveckla elevernas språkliga förmåga. Bedömning och betygsättning sker i samverkan med ämneskollegor. Skolan erbjuder spännande och lärande utmaningar och framför allt en härlig personalanda där arbetsglädje, trivsel och samverkan står högt i kurs.

Arbetsuppgifter

Vi på Hjortsjöskolan 7-9 söker lärare för undervisning matematik och/eller NO i årskurs 7-9 samt mentorskap i en klass. På skolan arbetar lärare, fritidsledare samt övrig personal i nära samverkan. Du som söker ska vara en pedagog som har elevens intresse i fokus och arbetar för att skapa en motiverande, lärande pedagogisk verksamhet, där entreprenöriellt lärandet är en självklarhet. Du kommer att ingå i ämnesteam samt årskursarbetslag och samverka med kollegor i planering och bedömning. Vi arbetar mycket med sambedömning och i kommunen arbetar vi med ÄDK (ämnesdidaktiskt kollegium).
Vi arbetar för att alla barn ska känna ansvar, visa respekt och hänsyn för människor och miljö. Vi ska också erbjuda en meningsfull verksamhet från att eleven kommer på morgonen till att eleven går hem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i matematik och NO. Om du också har en annan ämnesbehörighet utöver detta ses det som meriterande. Erfarenhet av undervisning och bedömning i årskurs 7-9 är meriterande.

Du har god samarbetsförmåga och kan samverka med dina kollegor i planering och bedömning. Du är aktiv i kollegialt lärande där observation och handledning av kollegor är ett naturligt inslag.
Du är en tydlig och engagerad ledare i klassrummet och kan skapa ett tryggt klassrumsklimat. Vidare har du förmågan att kunna bygga goda relationer med och mellan våra elever utifrån skolans värdegrundsarbete. Du brinner för att förmedla kunskaper till eleverna samtidigt som du har stor förmåga att anpassa undervisningen utifrån elevers olika behov.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt ö.k

Ansökan

Referensnummer:   22/117

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I Vaggeryds kommun är vi ca 1200 som arbetar och gör skillnad varje dag. Vår uppgift är att erbjuda service till våra kommuninvånare och att arbeta för att ge dem skola, omsorg, fritid och miljö som de behöver för att leva ett gott och meningsfullt liv.
Vaggeryds kommun är en tillväxtkommun och invånarantalet förväntas fortsätta öka de kommande åren. Som medarbetare har du därför en viktig roll i kommunens fortsatta utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Lärare i Matematik och/eller NO Hjortsjöskolan åk 7-9

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen