pedagogjobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Hälsinggårdsskolan söker en lärare i matematik, NO och teknik i åk 7-9, med driv för skolutveckling och som ser oändliga möjligheter inom digitalisering och programmering!  

Hälsinggårdsskolan är en F-9 skola med totalt ca 700 elever varav drygt 400 elever i årskurs 7-9. Kollegiet präglas av arbetsglädje, engagemang och vänskap. Vi jobbar mycket med struktur och att skapa goda relationer då det är en förutsättning för lärande. Vi är en välkomnande skola där du kan förvänta dig att bli väl omhändertagen.

Hälsinggårdsskolan har en fantastisk NO- och teknikinstitution med de bästa förutsättningarna för att i undervisningen kunna genomföra laborationer i de olika ämnena. Skolan är utrustad med teknisk utrustning i samtliga klassrum och möjlighet finns för dig som pedagog att arbeta digitalt i undervisningen.

Hälsinggårdsskolan är sedan oktober 2018 en pilot i “Tillsammans för varje barn” (Skottlandsmodellen) som innebär ett nära samarbete mellan skola, Socialtjänst och Region Dalarna med syftet att genom tidiga insatser minska risken för psykisk ohälsan hos barn och eleverna samt öka andelen elever som når gymnasiebehörighet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa våra elever i åk 7-9 i matematik, NO och teknik. I ditt arbete förväntas du använda digitala hjälpmedel som en naturlig del i din undervisning. I ditt uppdrag ingår även att vara mentor vilket innebär att du kommer att stödja och coacha elever i deras utveckling. Betyg och bedömning kommer att vara en viktig del av ditt arbete. Du kommer att ingå i ämneslag och arbetslag med goda förutsättningar att utvecklas individuellt och genom kollegialt lärande. Inom ämneslaget finns det goda förutsättningar att samarbeta samt utveckla ämnet och undervisningen. 

Tillräckliga kvalifikationer
- Lärarlegitimation eller legitimationsgrundande utbildning inom behörighetsområdet.

Personliga egenskaper
Du ska ha en god initiativförmåga samt vara trygg och tydlig i din ledar- och yrkesroll. Du är engagerad, ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att arbeta individanpassat efter varje elevs förutsättningar och behov. Du ska se elevens lärande ur ett helhetsperspektiv och ha förmågan att skapa goda elev- och föräldrakontakter. Det är viktigt att du är förtrogen med gällande styrdokument och har digital kompetens. Vi ser att du är engagerad i skolutvecklingsfrågor och vill utvecklas tillsammans med övriga kollegor i ett positivt klimat på Hälsinggårdsskolan.

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet och intresse av att arbeta med digitala läroverktyg i din undervisning.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med eventuell intervju.

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister.

Upplysningar

Rektor Anette Blomqvist, tel 023-829 64

Fackliga företrädare

Jan-Erik Kyrö, Lärarförbundet, tel 023-863 36

Hanna Meijer-Holmqvist, Lärarnas riksförbund, tel 023-838 630

Övrigt

Annonssäljare ombeds kontakta Falu kommuns rekryteringscenter på rekryteringscenter@falun.se

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6
791 60 Falun

Logga

Lärare i matematik, NO och teknik åk 7-9

Ansök nu

Dela detta jobb