pedagogjobb.se

Lärare i Matematik/NO

Företag Värmdö kommun
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Lärare i Matematik/NO

PVGS01:2019:10

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Brunns skola söker vi en

Lärare i Matematik/NO

till årskurs 6-9

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. rmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att bidra till våra barns utveckling. På Brunns skola vill vi ligga i framkant i utveckling, och därför är alla våra undervisningsrum moderna och utrustade med digital teknik.

Med respekt glädje – delaktighet arbetar vi med våra fokusområden studiekultur, miljö och undervisning. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, som präglas av möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som lärare i matematik/NO innebär att du ingår i ett arbetslag. Du ansvarar för undervisningen i dina ämnen tillsammans med dina kollegor, med mentorskap i en klass. Vi använder SchoolSoft som ett verktyg i planerings- och uppföljningsarbetet, samt i kontakt med föräldrar och elever.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik/NO för årskurs 6-9. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i årskurs F - 3 med iPad och från årskurs 4 - 9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

I rmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa lsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. lkommen med din ansökan senast den 27 oktober 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Norell, biträdande rektor, eva.norell@varmdo.se  eller 08-570 484 18. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Lärare i Matematik/NO

Värmdö kommun