pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lärare i matematik Långsjöskolan Rimbo

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Lärare i matematik Långsjöskolan Rimbo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om arbetsplatsen

Vi är skolan som är viktig och vi gör skillnad!

Mitt i Rimbo finns Långsjöskolan. En kommunal grundskola som till det yttre inte ser särskilt speciell ut. Vi kan tyvärr inte skryta varken med storslagna lokaler eller skolgård. Men vi kan skyta om vilka vi är och vad vi gör. Här jobbar vi dagligen tillsammans med drygt 450 elever. Vi studerar, vi lär oss, vi kämpar, inspireras och vi utvecklas tillsammans.

Vi är en skola som vill skapa en positiv förändring hos varje individ och vi erbjuder dig arbete i ett proffsigt och engagerat gäng. Tillsammans med eleverna arbetar vi med att stärka studiemiljön så att skolan kan vara den plats för lärande som den är tänkt att vara. Ju bättre studiemiljö vi har desto högre resultat kan vi få. Vi vill hitta nya vägar för att nå längre med eleverna samt öka deras upplevelse av en trygg skolmiljö och bra studiero. Vi hjälper, stöttar och utmanar varandra.

Lärare och fritidspersonal är organiserade i årskursarbetslag och skolledningen består av en rektor och en biträdande rektor samt en pedagogisk ledningsgrupp som utgörs av rektorer och teamledare. Skolan har ett väl fungerande trygghetsteam samt engagerat elevråd som tillsammans arbetar för en god arbetsmiljö för alla på arbetsplatsen. I rektorsområdet ingår även landsbygdsskolan i Rånäs med ca 50 elever i åk f-6.

Skolorna har var sitt elevhälsoteam bestående av elevhälsosamordnare, skolsköterska, speciallärare, kurator och skolpsykolog. Alla klassrum är utrustade med interaktiva projektorer/smartboards. Alla elever i åk 4-9 har en egen Ipad. Skolan har ett eget skolkök och maten lagas på plats. 

Arbetsbeskrivning

I den här rollen bedriver du undervisning i matematik i fyra klasser i årskurs 7. Det ingår mentorskap för elever årskursen och du kommer ingå i teamet för åk 7-9. Den här tjänsten är en heltidstjänst. Tillsvidareanställning. 

Kvalifikationer

Vi söker en dig som är behörig och legitimerad lärare i matematik med ett starkt engagemang för att stötta eleverna i deras lärande och utveckling. Du har ett driv att ständigt vilja utveckla och förbättra din egen, arbetslagets och hela organisationens verksamhet med elevens bästa i fokus. Du förväntas vara en tydlig ledare i klassrummet, en god förebild och en bra ledargestalt. Du vet att det är din yrkesskicklighet som är en avgörande faktor för elevernas lärande - du skapar nyfikna, lärande individer. Du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande. Din förmåga och vilja att samarbeta och lära tillsammans med kollegor och medarbetare är avgörande.

Anställningsform

Heltid, ferietjänst.

Tillträde

September 2022, eller enligt överenskommelse. 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-09-02

Sista ansökningsdag:

2022-09-30

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Långsjöskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0175-740 41

Bitr. rektor Långsjöskolan

Johan Eskhult, johan.eskhult@norrtalje.se, 0175-73960

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Fackligt ombud för Lärarförbundet

Katja Joulak, katja.joulak@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

 • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY

 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Lärare i matematik Långsjöskolan Rimbo

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen