pedagogjobb.se

Sverkerskolan

På Sverkerskolan bygger vi ett helt nytt mellan- och högstadium, vill du vara med på vår resa? Sök tjänsten som lärare redan idag!

Sverkerskolan är en skola F-9 som ligger i hjärtat av Luthagen. Lågstadiet är inrymt i två vackra skolbyggnader från början av 1900-talet som dessutom är nyrenoverad. Skolan har precis expanderat uppåt i åldrarna i närliggande lokaler som även de renoveras under sommaren. Sverkerskolan har länge varit en stimulerande och utvecklande miljö för elever och personal. På skolan finns en lång tradition av pedagogisk utveckling och nytänkande. Skolans medarbetare består av många olika specialistfunktioner som bidrar till en mångfald i kompetens och perspektiv.

Läs mer om skolan här: Sverkerskolan (http://sverkerskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du ska arbeta som lärare på skolan med därtill hörande arbetsuppgifter. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar för alla elevers måluppfyllelse och samarbetar tätt. Årskurserna har, när vi är fullt utbyggda, 90 elever per årskurs på mellanstadiet och högstadiet. Eleverna undervisas både i 30-grupp och del-grupper inom årskursen.

Vi vill att du har god förmåga att göra matematiken både utmanande och begriplig för eleverna du undervisar. Tematiskt samarbete för att skapa helhet och sammanhang för eleverna är en del av det vi gärna utvecklar vidare i högre årskurser.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i matematik. Meriterande om du har behörighet i andra ämnen. Har du lärarexamen som spänner över flera stadier, lärarexamen med bred kompetens samt specialpedagogisk vidareutbildning är även det meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Önskvärt om du har goda IT-kunskaper.

Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv samt är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jana Sondell, biträdande rektor, 072-547 43 62
Erik Landfeldt, biträdande rektor, 073-423 55 79

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Carina Dannfors, 072-709 61 23
LR, Håkan Elfström, 076-696 67 38

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i matematik, högstadielärare, lärare 4-9 Ma/No till Sverkerskolan

Ansök nu

Dela detta jobb