pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i matematik, fysik och teknik till Elsa Brändströms skola 7-9

Ort
Utgår

2023-02-07

Ansök nu

Lärare i matematik, fysik och teknik till Elsa Brändströms skola 7-9

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i matematik samt fysik och teknik, du planerar undervisningen och samarbetar med ämneskollegier samt årskurskollegier. Alla lärare på Elsa Brändströms skola är dessutom mentorer, i denna tjänst blir du en av två mentorer i en klass. Som mentor har du ett stort ansvar för dina mentorselever, till exempel vad gäller kunskapsutveckling och närvarouppföljning. Att vara mentor betyder också att man blir ”spindeln i nätet” vad det gäller elever som har anpassningar och behov av särskilt stöd

Din arbetsplats

Elsa Brändströms skola 7-9 är centralt belägen och helt nyrenoverad. Vi är cirka 65 medarbetare, skolan har sex klasser i varje årskurs och består då av ca 420 elever. Hög kvalitet i ämnesundervisningen tillsammans med arbetsglädje och en känsla av samhörighet skall förknippas med skolan. Vi har en språkinriktning som utvecklar eleverna inom moderna språk. Du kommer på Elsa Brändströms skola att mötas av en engagerad och kompetent personalgrupp med framåtanda och elevfokus.

Vår vision:

En skola för alla med trygghet, engagemang, samhörighet och mångfald. Bra ämnesundervisning med språket i centrum skapa broar för elevernas framtid.

Du som söker

Du är legitimerad lärare med behörighet i matematik samt fysik och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av undervisning i dessa ämnen.

I arbetet har du förmågan att entusiasmera och engagera eleverna till en lustfylld och kreativ verksamhet. Du vågar prova och utveckla varierande arbetsmetoder och som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. Vi ser gärna att du använder dig av alternativa verktyg tillsammans med elever i behov av särskilt stöd, för att främja deras lärande Du skapar trygghet genom att vara tillgänglig, konsekvent och är en tydlig gränssättare. Vidare har du god samarbetsförmåga och är trygg i dig själv. Du är strukturerad och engagerad i arbetet med att motivera och utmana varje elev i dess utveckling och lärande. Du är lyhörd, positiv och ansvarstagande gentemot alla du möter i ditt arbete.  

Det är meriterande med vana att arbeta digitalt med Googles tjänster riktade mot skolan.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Övrig information

Tillträde: 9 augusti 2023

Anställningsform: Tillvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10739

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Lärare i matematik, fysik och teknik till Elsa Brändströms skola 7-9

Linköpings kommun