pedagogjobb.se

Logo

Lärare i matematik åk 7-9 på Oxbacksskolan

Ansök nu

Lärare i matematik åk 7-9 på Oxbacksskolan

En dag på jobbet  
Tillsammans med ämnesbehörig kollega planerar och utvärderar du undervisningen i matematik för våra elever på högstadiet. De flesta av lektionerna genomförs med en lärare i klassrummet. Vår ambition är att varje vecka skall några matematiklektioner dubbelbemannas eller hållas i halvklass.  
 
På vår skola är det viktigt att alla elever blir sedda och vi arbetar aktivt förebyggande mot mobbing. På skolan ska alla känna sig respekterade och både elever och föräldrar ska alltid känna sig välkomna. Vi är en skola som arbetar för att alla elever ska nå sina mål och få goda studieresultat.  
 
Vi ser klassrummet som en av flera lärmiljöer. På gångavstånd från skolan finns Torekällberget, Badparken, Kusens backe, Tom Tits Experiment, Berättarministeriet, Stadsbiblioteket, Stadshuset och Centralstationen (t ex för buss till Naturskolan eller pendeltåg till Stockholm).  
 
Vem är du?    
Krav:  
Du är legitimerad lärare i matematik.  
 
Personliga egenskaper:  
Självklart är du en bra och tydlig ledare som har lätt att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Är du dessutom öppen för att utmana "traditionell" undervisning och inspirera eleverna utifrån våra ledord - utmana, utforska, upptäcka och utvecka - är vi skolan för dig!  
 
Vi erbjuder dig  
Södertälje är en spännande skolkommun med många innovativa projekt. I Södertälje värnar vi medarbetarnas hälsa - bl.a. har vi ett av de högsta kommunala friskvårdsbidragen i landet. Anställda i kommunen har även tillgång till förmåner och rabatter genom Förmånsportalen - Benify.  
 
Oxbacksskolan är kommunens äldsta skola som ligger i centrala Södertälje nära till bussar och pendeltåg. Skolan har drygt 680 elever från förskoleklass till åk 9.  
 
För att du ska få rätt förutsättningar på jobbet erbjuder vi dig bland annat:  
- En mentor  
- Tillhörighet i ett arbetslag/ämneslag  
- Ett elevhälsoteam som aktivt stödjer lärare i deras arbete  
- Kollegialt lärande genom bland annat ämnesspecifika kompetensutvecklingsdagar m.m.  
 
Välkommen till oss!  

Oxbacksskolan - en modern skola i en traditionell miljö där alla känner sig välkomna.  
Vi finns på två adresser:  
F-4 Bellevuegatan 6-8  
5-9 Mariekällgatan 3  
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Lärare i matematik åk 7-9 på Oxbacksskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret