pedagogjobb.se

Lärare i Ma och/eller No åk 7-9 på nya Stadsparksskolan i centrala Partille

Företag Partille kommun
Ort
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Lärare i Ma och/eller No åk 7-9 på nya Stadsparksskolan i centrala Partille

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Stadsparksskolan är en åk 7-9 skola som öppnas hösten 2019. Den nya grundskolan är belägen i Partille Kulturums östra del, alldeles intill Kronvägens förskola och Partille Gymnasium. Läget ger tillgång till hela husets utbud, däribland bibliotek och stora scenen, dessutom finns Partilles fina stadspark runt knuten. Du kommer att få vara med att starta denna skola med en modern miljö och bygga upp en gemensam kultur med elevernas delaktighet och undervisning i fokus. Skolans kvalitét och utvecklingsarbete kommer att fokusera på en medveten undervisning där kollegiet och du som lärare är en mycket viktig del.

Arbetsuppgifter

Som lärare på Stadsparksskolan kommer du tillsammans med arbetslaget ansvara för elevers lärande och utveckling. Du kommer undervisa i ämnen Ma och/eller No beroende på din behörighet. Du kommer också organisera lärprocessen från planering och genomförande till systematisk uppföljning. 

Det är viktigt att du tror på kollegialt lärande och ett arbetssätt där man delar erfarenheter och tillsammans reflekterar över vardagshändelser i klassrummet, allt med en öppen inställning till vad andra tänker och tycker.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare och väl förtrogen med Lgr 11 och skolans uppdrag. Du har behörighet Ma och/eller No i åk 7-9. Du är en person som bidrar till ett positivt arbetsklimat och har lätt att samarbeta med såväl elever och vårdnadshavare som lärare och personal. Du har en förmåga att se det positiva i förändringar och engagerar dig gärna i skolans utveckling. Varmt välkommen till Stadsparksskolan!

Anställningens omfattning

1-2 tjänster En tillsvidaretjänst och ett vikariat Tillträde 2019-08-15 Urval och intervjuer genomförs löpande.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Yrkeskategori: Pedagogiskt arbete

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: 1-2 tjänster En tillsvidaretjänst och ett vikariat Tillträde 2019-08-15 Urval och intervjuer genomförs löpande.

Antal jobb: 2

Kontakt

Erica Gustavsson
Rektor
031-7921500
erica.gustavsson@partille.se

Fackliga företrädare

Alexander Köhn
Lärarförbundet
0709-93 10 55

Solveig Hjalmarson
Lärarnas Riksförbund
0709-931227
solveig.hjalmarson@edu.partille.se

Dela detta jobb

Lärare i Ma och/eller No åk 7-9 på nya Stadsparksskolan i centrala Partille

Partille kommun