pedagogjobb.se

Lärare i ma och biologi till Birgittaskolan

Ort
Utgår

2020-10-03

Ansök nu

Lärare i ma och biologi till Birgittaskolan

Sista ansökningsdatum: 2020-10-03
Referensnummer: 5593

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Magdalena Hammar, Rektor, 013-263062, magdalena.hammar@linkoping.se

Rim Hanna, HR-konsult, 013-203349, Rim.Hanna@linkoping.se

Kicki Wahlberg, Facklig företrädare LR, kicki.wahlberg@linkoping.se

Björn Kjellman, Rektor, 013-207251, bjorn.kjellman@linkoping.se

 

Ansök här! För dig med skyddad identitet

 

Om arbetsplatsen

Birgittaskolan är en plats för möten mellan människor – möten som präglas av ömsesidig respekt och glädje. 

Birgittaskolan består av både gymnasium och vuxenutbildning och finns centralt i Linköping. Vuxenutbildningen innefattar både grundläggande- och gymnasial nivå samt undervisning i Svenska för invandrare. IVAS är en del av gymnasiet som riktar sig mot gymnasieelever inom autismspektrumtillstånd.

Birgittaskolans gymnasium består av cirka 300 elever och erbjuder ett yrkesförberedande program i vård- och omsorg på vårt certifierade Vård- och omsorgscollege samt tre högskoleförberedande program, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Eknomiprogrammet. Utöver det har vi from hösten 2020 Barn- och fritidsprogrammet. 

 

Arbetsbeskrivning

 Du kommer att undervisa i matematik och biologi på Birgittaskolans gymnasium. I din roll som lärare kommer du också att vara klassföreståndare tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är ett vikariat på ett år. 

Som lärare på Birgittaskolans gymnasium ligger stort fokus på att ha en helhetssyn kring elevens lärande och mående i samverkan med kollegor, elevhälsa och andra berörda funktioner.

Kvalifikationer

Du som söker till oss på Birgittaskolans gymnasium är legitimerad lärare till gymnasieskolan med behörighet att undervisa i matematik och biologi och vi gärna att du är behörig i andra ämnen. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i gymnasieskolan med elever med annat modersmål än svenska.

Vi söker dig som har en nyfikenhet och ett stort engagemang för elever i behov av stöd och som vill engagera dig i att få eleven att växa och utvecklas i sitt lärande. Du har förmågan att se hela elevens behov, ta hänsyn till individuella förutsättningar och du kan se kreativa lösningar. Du har god kommunikationsförmåga, är tydlig och lägger stor vikt vid att skapa goda relationer. Du är lyhörd, tålmodig och har förmåga att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du jobbar noggrant, lösningsfokuserat och lågaffektivt. Ditt arbetssätt är strukturerat. Du är trygg och stabil i din yrkesroll. Att samarbeta med andra professioner är en självklarhet för dig. Du är väl förtrogen med digital teknik och använder dig av det som ett naturligt redskap i ditt arbete.

Information om tjänsten

Tillträde: VT 2021 

Anställningsform: Vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5593

Dela detta jobb

Lärare i ma och biologi till Birgittaskolan

Linköpings kommun