pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i Ma/NO vikariat till Sjöviksskolan

Ort
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Lärare i Ma/NO vikariat till Sjöviksskolan

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. 

 

Arbetsplatsbeskrivning

Sjöviksskolan är en F-9-skola som startade 2014 och vi har sedan dess växt underifrån med en årskurs varje år.  Idag består skolan av årskurserna F-9, fritidshem och fritidsklubb. Sjöviksskolan startade 2014 och vi har sedan dess växt underifrån med en årskurs varje år.
Skolans skolledning består förutom av rektor och administrativ chef, av tre biträdande rektorer med inriktning mot lägre årskurser, högre årskurser samt en biträdande rektor mot fritidshem och fritidsverksamhet. Vi har ett elevhälsoteam med specialpedagoger, speciallärare, kurator, studievägledare, psykolog och skolsköterska. I vårt stora kök lagar vi all mat på plats och vi har också ett kansli med skolsekreterare, vaktmästare och IT-samordnare. Skolans pedagoger är indelade i årskursvisa arbetslag. Vi är ca 100 medarbetare på skolan.

Det är en spännande arbetsplats som ligger vid Årstaberg. Nära till pendeltåg, tvärbana och bussar. Skolan har inför nästa läsår beviljats ackreditering inom Erasmusplus och inleder samarbeten med andra skolor inom Europa.
 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är erfaren högstadielärare i matematik och skolans naturorienterande ämnen kemi, fysik och biologi för ett vikariat. Du har idéer om undervisningen i såväl matematik som naturvetenskapliga ämnen och du har goda erfarenheter av att intressera eleverna och för att nå höga resultat. 

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du är mentor för elever i en klass. Du kommer också ingå i en ämnesgrupp där du bidrar i arbetet med att utveckla undervisningen tillsammans med kollegor. Du är driven och går in med ett stort engagemang inför dina arbetsuppgifter. Du tycker om att samarbeta och vill bidra i arbetet att tillsammans med kollegor bygga upp skolan, med allt vad det innebär.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i naturorienterande ämnen och matematik

Det är meriterande och du är behörig i och har erfarenhet av att undervisa i teknik. Det är också meriterande om du har specialpedagogisk utbildning och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i Ma/NO vikariat till Sjöviksskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen