pedagogjobb.se

Lärare i Ma/No/Tk för åk 7-9 till Maria Parkskolan

Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Lärare i Ma/No/Tk för åk 7-9 till Maria Parkskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Till hösten kommer elever och personal för åk 6-9 flytta in i vårt nya skolhus på Maria Parkskolan. Stranden och havet har vi på ett skönt promenadavstånd, likaså den pulserande staden. Varje elev ska lyckas och våra fokusområden är studiero, elevdelaktighet och minskad stress i skolan.

I takt med att skolan växer arbetar vi för att skapa små sammanhang för våra elever i den stora skolan. Hos oss förväntas du som medarbetare vara kreativ och nyfiken. Vi tror på att ta tillvara på den lust och energi som våra barn och elever har. Här kan vi lova dig ett äventyr!

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare hos oss undervisar du våra studiemotiverade elever i ett stimulerande klimat. Här arbetar du tillsammans med kunniga, erfarna och trevliga kollegor. Du tillhör ett team där du delar mentorskap och du arbetar nära ämneskollegor på skolan.
Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för planering, genomförande och bedömning utifrån styrdokumenten och skolans åtaganden. Att hitta strategier för att nå varje enskild elev och stärka den i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling blir en viktig del i ditt uppdrag. Du deltar i utvärdering och utveckling i skolans verksamhet utifrån kunskaper, vetenskap och aktuell forskning. Det är du som gör skillnad i lärmiljön genom att skapa förutsättningar så att varje elev lyckas. Du är väl förtrogen med ditt uppdrag som lärare genom att utmana och anpassa för eleverna.

Välkommen att söka till äventyret på Maria Parkskolan! Här har vi arbetsglädje och goda resultat i fokus!

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare i matematik, No och Tk.
Vi kommer att starta i nya lokaler till hösten, det kommer innebära att vi är i en härlig utvecklingsfas, detta tycker du är spännande och vågar tänka och prova nytt för att vi ska utvecklas och bli ännu bättre.
Du har erfarenhet av undervisning i ämnena och är den självklara ledaren i klassrummet. Du inspirerar våra elever genom att ta tillvara på deras kreativitet och är lyhörd för deras idéer.
Du har mycket god förmåga att skapa relationer till alla elever på skolan, både i din undervisning och i lärmiljön på skolan.
Du använder modern teknik i ämnet som ett självklart redskap för kommunikation, skapande, lärande och till elever som använder sig av kompensatoriska program.

Du är behörig i de för tjänsten relevanta ämnena och årskurserna.
Du bör ha erfarenhet av pedagogiskt arbete, och pedagogisk dokumentation.
För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.
Eftersom digitalisering är ett naturligt inslag hos oss, förväntar vi oss att du obehindrat hanterar våra olika digitala system. Vi använder oss av stadens lärplattform Unikum samt G-suit.

Erfarenhet av att synliggöra kvalitet och likvärdighet, vad som görs, varför och vad det leder till. Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse.

Besök skolans instagram
#mariaparkskolhus2019

ÖVRIGT
Lärarnas riksförbund: Telefon: 042-10 59 98

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i Ma/No/Tk för åk 7-9 till Maria Parkskolan

Helsingborgs stad