pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Lärare i MA, NO och TK i årskurs 4-6

Ort
Utgår

2021-12-07

Ansök nu

Lärare i MA, NO och TK i årskurs 4-6

Sollentuna kommun

Arbetsbeskrivning

Rösjöskolan söker en mellanstadielärare som ska undervisa i årskurs 4-6, som vill vara med om att få varenda elev att utvecklas och samtidigt bidra till att utveckla pedagogik, didaktik och undervisningsstrategier tillsammans med utvecklingsbenägna och kreativa kollegor. Mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer att undervisa i MA, NO och TK. Rösjöskolan är en kommunal F-6 skola som idag har ca 350 elever. Vår skola är både en grundskola och grundsärskola. Vi arbetar med PBS, positivt beteendestöd på skolan och all personal får regelbundet handledning av vår beteendeanalytiker.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av att undervisa elever med funktionsvariation eller har goda kunskaper inom specialpedagogik Du ska ha ett inkluderande förhållningssätt

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa årskurserna 4-6. Vi ser gärna en så bred behörighet som möjligt, men krav är behörighet i MA, NO-ämnena och TK.

Vi tror att du är lyhörd och kreativ och möter varje elev utifrån hens förutsättningar. Du är en trygg person med en god ledarskapsförmåga, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Vi vill att du kan arbeta självständig men också ha en god samarbetsförmåga. Vi vill att du är en van IT-användare då vi använder många digitala verktyg i undervisningen. Alla elever har tillgång till en egen Ipad. Du är en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du ska ha gedigna ämneskunskaper och goda vitsord som lärare.

Förmågor och färdigheter

Relationsskapande
Ledarskap
Strukturerad
Mål och resultatorienterad

Vi erbjuder

- en arbetsmiljö med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

- pedagogisk lunch

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     10 januari

Löneform

     månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100 %

Ort

     Sollentuna

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/452

Kontakt

  • Anne Melin, 0737653046

Publicerat

     2021-11-16

Sista ansökningsdag

     2021-12-07

Dela detta jobb

Logga
Lärare i MA, NO och TK i årskurs 4-6

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret