pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i Ma/ No och TK

Ort
Utgår

2022-01-18

Ansök nu

Lärare i Ma/ No och TK

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Sätraskolan är en F-9 skola som ligger i södra Stockholm i nära anslutning till tunnelbanan på röda linjen. Sätraskolan är en skola som expanderat kraftigt de senaste åren och vi har nu behov av nya medarbetare. Idag har skolan 750 elever och 150 anställda. Skolan har förutom vanlig grundskola även en stor grundsärskola, CSI grupper, Lokala SU grupper och flera förberedelseklasser.

Sätraskolan är det självklara valet för barn och föräldrar som bor i Sätra. Skolans resultat har ökat stadigt de senaste åren och för oss är arbetet med relationer viktigt. Vi jobbar också förebyggande och främjande för att motverka kränkningar och att skapa arbetsro i undervisningen. Vi planerar tillsammans för att göra undervisningen begriplig, meningsfull och beröra eleverna. Målet för oss är att ge eleverna kunskaper och valkompetens så att de kan gå vidare från grundskolan och lyckas i  gymnasieskolan. På skolan är det " högt i tak" och vi söker nya medarbetare som vill utveckla nya idéer och bidra till att Sätraskolan lever upp till mottot " En skola att längta till och lyckas i ".

För att bättre kunna utnyttja digitaliseringens möjligheter har alla elever tillgång  till digitala verktyg. Vi eftersträvar dock en balans mellan det digitala, analoga och kreativs för att ge eleverna den mångsidiga kompetens som i framtiden kommer att efterfrågas. Som lärare på Sätraskolan tillhör du ett arbetslag och tillsammans med kollegor arbetar du kollegialt med planering, bedömning och stöd till eleverna. Skolan har flera speciallärare och specialpedagoger som kompletterar arbetslagen och ger eleverna bästa möjliga förutsättningar. På skolan finns en skolutvecklingsgrupp som driver det kollegiala lärandet, just nu ligger fokus på implementering av de nya kursplanerna.

 Vi söker nu dig som är legitimerad lärare i Ma, No , TK. Gärna med ett extra stort intresse för att skapa en NO undervisning som berör och skapar intresse och nyfikenhet. 

Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara  för att planera, undervisa och bedöma elevernas kunskaper. Under våren är tjänsten förlagd i åk 8 och 9 men vi ser gärna ett långsiktigt samarbete där du utifrån dina pedagogiska intressen och ditt engagemang inom Ma, No och TK, kan bidra till att göra Sätraskolan till " En skola att längta till och lyckas i "Du kommer under våren att tillsammans med kollegor genomföra nationella prov i matematik och något av NO-ämnena. 

Efterenhet av att genomföra, rätta och bedöma Nationella Prov är önskvärt.

Som person är du flexibel och kommunikativ och har lätt för att skapa relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har en förmåga att skapa struktur som leder till arbetsro.

Välkommen till oss på Sätraskolan.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022-03-07
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Sätra
Län      Stockholms län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/26
Kontakt
  • Lena Jönsson Bitr. rektor, 08-50824295
  • Margareta Forsman, 08-50824220
Facklig företrädare
  • Mika Laine LR, 08-50824220
  • Anna Forslöw LF, 08-50824220
Publicerat      2022-01-04
Sista ansökningsdag      2022-01-18
Legitimationskrav      Lärare
Utbildningskrav      Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i Ma/ No och TK

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen