pedagogjobb.se

Lärare i ma/no för studiemotiverade elever på högstadiet

Ansök nu

Lärare i ma/no för studiemotiverade elever på högstadiet

C:\Users\karjar\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\8072CE4B.tmp

 

Om jobbet

I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är.

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har drygt 900 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby. På högstadiet har vi ca 360 elever i åk. 7-9.

Våra servicefunktioner i form av IT-support, vaktmästarteam och HR bidrar till den goda kvalitén på vår arbetsplats. Vi har dessutom ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/ speciallärare, skolpsykolog samt rektor.

På Täby Friskola har du nära till grönområden och sjöar och med goda kommunikationer ligger våra enheter strategiskt placerade.

Läs gärna mer om oss på www.tabyfriskola.se

På Täby Friskola har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas fina utveckling som medmänniskor, både kunskapsmässigt och socialt. Du som söker till oss har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar.

Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet. Du har ett brinnande intresse för elevers lärande och följer den senaste forskningen inom utbildning och skola.

Här får du möjlighet att bli en del av en välutbildad och professionell lärarkår som uppmuntrar kollegialt lärande och samarbete.

Vi söker i första hand dig med lärarlegitimation och gärna ett par års erfarenhet. Hänsyn tas till personlig lämplighet.

Hos oss ges du möjlighet att leda ditt eget arbete och ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen, i samverkan med kollegor. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet här.

På Täby Friskola är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. Varje enhet i Täby Friskola har ett Trygghetsteam som är en viktig del i arbetet för att främja och förebygga för en trygg skola. Trygghetsteamet arbetar även som stöd i konflikthantering där respekt för individen och en lyhördhet för olika perspektiv är centralt. Varje Trygghetsteam består av lärare samt representanter från skolans Elevhälsa.

 

Vi arbetar aktivt med hela eleven. Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. En lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder är viktiga delar förr oss. Lärarens ledarskap är en central del i arbetet. I mötet med föräldrar, elever och kollegor skapar vi engagemang och förtroende.

På Täby Friskola finns god tillgång till interaktiva tavlor och bärbara datorer. IKT är ett av många verktyg i din varierade undervisning.

Om anställningen

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Kommun: Täby

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Vanlig anställning
Meriterande
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 - Mindre än 1 års erfarenhet
Krav
Lärarlegitimation.

Lön - Fast månads- vecko- eller timlön

ENHAGSSLINGAN 23
18740 Täby

Arbetsgivaren

Täby Friskola AB

Kontaktpersoner

  • Karin JärlebyRektor

karin.jarleby@tabyfriskola.se

087922610 / 0739403248

Sista ansökningsdag 11 november

Med vänlig hälsning,

Dela detta jobb

Lärare i ma/no för studiemotiverade elever på högstadiet

Täby Friskola