pedagogjobb.se

Lärare i MA/NO åk 7-9 till Nipanskolan

Ort
Utgår

2020-07-06

Ansök nu

Lärare i MA/NO åk 7-9 till Nipanskolan

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro - Välkommen till oss!

Nipanskolan hittar du i centrala Sollefteå på norra sidan av Ångermanälven, välkommen till vårt härliga arbetslag!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lärare i MA/NO. I rollen som lärare förväntas du planera och strukturera de uppgifter som faller inom ditt uppdrag, du kommer att arbeta nära dina ämneskollegor och tillsammans för ni undervisningen i ert ämne framåt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

Har lärarlegitimation och behörighet i de ämnen du undervisar i.

Bygger din undervisning på ett aktivt formativt lärande. Du är skicklig att analysera din undervisning och resultat. Du besitter en god samarbetsförmåga.

Skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser även att du är lyhörd och har hög social kompetens.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Lärare i MA/NO åk 7-9 till Nipanskolan

Sollefteå Kommun