pedagogjobb.se

logga

Lärare i Ma/NO 7-9, Svaneskolan

Ansök nu

Lärare i Ma/NO 7-9, Svaneskolan

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Välkommen till Svaneskolan!

Om oss

På Svaneskolan 7-9 har vi eleverna och kunskapen i centrum. Vi finns i centrala Lund med 5 min gångväg från stationen. Skolan ligger i anslutning till Stadsparken. Svaneskolan har en hög måluppfyllelse och ett lugnt arbetsklimat samt flera uppskattade idrottsprofiler. Svaneskolan har ca 350 elever och 30 pedagoger. Skolan arbetar med digitalt lärande som ett naturligt inslag i undervisningen. För oss på Svaneskolan är det viktigt att eleverna känner lust att lära och har inflytande över sitt eget lärande. Lärare, elevhälsoteam och specialpedagoger arbetar tillsammans för att alla elever ska kunna lyckas. För mer info se skolans hemsida: Svaneskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare i Ma/No. Tjänsten innehåller undervisning i matematik och No i åk 7-9. Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever i åk 7-9. Vi söker dig som arbetar kreativt, digitalt och som vill vara en aktiv del av ett arbetslag. I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. I tjänsten ingår också att vara mentor tillsammans med en kollega. Du ska dokumentera och följa upp elevernas lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleverna och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har genomförd lärarutbildning med examen och lärarlegitimation i ämnena matematik och de naturorienterande ämnena, utbildning inom programmering ses som meriterande. Har du dessutom yrkeserfarenhet som lärare ses även det som meriterande. 

För att lyckas hos oss ska du ha ett genuint intresse av att möta, samspela och interagera med barn och ungdomar. Ditt tydliga och goda ledarskap i klassrummet leder till trygghet och studiero för eleverna. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv, har en positiv elevsyn samt visar engagemang och intresse för elevernas inlärning. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens eller elevgruppens behov. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. 

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Dela detta jobb

logga
Lärare i Ma/NO 7-9, Svaneskolan

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun