pedagogjobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Lärare i Idrott till en av Stockholms läns modernaste skolor-Kronängsskolan!

I augusti 2017 flyttade vi in i en helt ny och modern skola, Kronängsskolan i Vaxholm. Lärmiljön på Kronängsskolan är något utöver det vanliga. Vi söker nu kompetenta och ambitiösa medarbetare till vår högstadieskola med ca 440 elever där vi har hög kvalitet, trygghet och glädje i lärandet. Inför läsåret 2018-19 söker vi en lärare i Idrott.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig att undervisa i Idrott årskurs 7-9. Du trivs bäst med att arbeta i ett samarbetande team och tar ett stort ansvar för elevernas måluppfyllelse. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor. Du är skicklig på att bygga goda relationer.

Du har ett positivt förhållningssätt till IT som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation. Din arbetsinsats grundas utifrån ett stort engagemang där du är initiativrik och vill vara med och utveckla vår skola. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I din ansökan vill därför att du bifogar dokument som styrker din kompetens, ett personligt brev samt referenser.
Välkommen med din ansökan via länk i annonsen.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Lärare i Idrott till en av Stockholms modernaste skolor-Kronängsskolan

Ansök nu

Dela detta jobb