pedagogjobb.se

Lärare i idrott till Älvdalsskolan

Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Lärare i idrott till Älvdalsskolan

Beskrivning
Älvdalsskolan är en F-9 skola med ca 440 elever. Vi arbetar i arbetslag och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Som pedagog och vuxen spelar du en viktig roll som förebild för eleverna och du har en stor betydelse för deras utveckling. Du ska kunna stötta och hjälpa våra elever, både i grupp och enskilt, och i samarbete med erfarna och engagerade kollegor. Du skall ha en positiv elevsyn, ett positivt förhållningsätt och lätt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en hög tilltro till att alla elever kan, och du arbetar för att alla elever ska utvecklas så långt det är möjligt. Du låter eleverna vara delaktiga och ha inflytande över undervisningen. Du är öppen, nytänkande och vågar titta på ditt arbete utifrån forskning och beprövad erfarenhet för att kunna utmana dig själv och andra i ditt arbete.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och utvärdera undervisning i idrott från åk 1 till åk 4. I tjänsten ingår även arbete i arbetslag. Tjänsten kan eventuellt kombineras med tjänstgöring på skolans fritidshem, med 20%. 

Kvalifikationer
Vi sätter stort värde vid samarbetsförmåga eftersom kollegialt lärande är viktigt i vårt arbete för hög måluppfyllelse. Du skall vara legitimerad lärare, ha en positiv elevsyn och lätt att skapa goda relationer med elever och dina kollegor.

Villkor
Anställningen startar 2021-08-09. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Om Älvdalens kommun
Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske, eller vad sägs om 85 slalompister, närmare 200 mil skoterleder, över 30 mil skidspår och oändliga vandringsleder och fiskevatten. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.  Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

Anställningsform

     Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     210809

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     80%

Ort

     Älvdalen

Län

     Dalarnas län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/32

Kontakt

  • Marie Holm, Rektor, 0251-312 40

  • Anneli Grubb, Biträdande rektor, 0251-311 14

Facklig företrädare

  • Lärarförbundet, 0251-313 00

  • Lärarnas Riksförbund, 0251-313 00

  • Kommunal, 0251-419 33

Publicerat

     2021-07-08

Sista ansökningsdag

     2021-08-01

Dela detta jobb

Lärare i idrott till Älvdalsskolan

Älvdalens kommun