pedagogjobb.se

Stavby skola

Vill du arbeta på en skola som erbjuder en bra undervisningsmiljö, mindre klasstorlekar med mottot "lite mindre - mycket bättre"?
Välkommen till Stavby skola!

Stavby skola är en liten skola med cirka 140 elever från F-9 som ligger cirka 3 mil från Uppsala, det är bra bussförbindelser till skolan. Det är små klasser och trygga elever med hög måluppfyllese. Tuna skola samarbetar med Stavby skola i flera ämnen. Skolan samarbetar med Tuna skola i flera ämnen. Du kommer ingå i en flexibel och professionell lärargrupp som har eleven i fokus.

Här kan du läsa mer om Stavby skola (https://stavby-skola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du ansvarar för idrottsundervisningen på skolan och är en viktigt del i ett väl fungerande lärarkollegium. Du ansvarar för planering och genomförande av idrottsundervisningen och friluftsdagar på skolan. Vi är ofta ute och sätter stort värde om du är friluftsintresserad och har ett positivt driv. Du arbetar i arbetslag med andra lärare och samarbetet i arbetslaget är en avgörande faktor för att skapa en undervisning och en lärmiljö som kan passa alla elever oavsett bakgrund.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott- och hälsa gärna i kombination med annat ämne. Har du erfarenhet av arbete på liten skola där undervisning även sker på annan enhet ses det som meriterande för tjänsten.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Grip Viklund, rektor, 0174-27 01 10

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Monika Specht, 0174-27 01 01
Lärarförbundet, Lisbeth Appelqvist, 0174-27 01 01

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i idrott och hälsa till Stavby skola

Ansök nu

Dela detta jobb