pedagogjobb.se

Lärare i idrott och hälsa till skola med idrottsprofil

Företag Almaskolan AB
Ort
Utgår

2021-08-07

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa till skola med idrottsprofil

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Kommun: Stockholm

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 -  erfarenhet efterfrågas

Utbildning

Krav

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Är du idrottslärare och vill arbeta med ungdomar som brinner för allt idrottande? Då bör du söka tjänsten som lärare på Almaskolan där du får möjlighet till ett roligt och stimulerande jobb tillsammans med engagerade kollegor.

Almaskolan är en liten familjär skola med ca 160 elever i åk. 7-9. På skolan har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Almaskolan har idrottsprofil och alla elever har idrott på schemat fyra gånger i veckan. Skolan har tre profiler; fotboll, handboll och atletism.

Almaskolan ingår sedan en tid tillbaka i en liten skolkoncern, Cedergrenska utbildning. Tillsammans samverkar vi på fler områden för att skapa skolor med hög kvalitet. Detta innebär bland annat utbyte mellan skolornas olika ämneslärare för att utbyta erfarenheter.

Ditt uppdrag

Som idrottslärare på Almskolan kommer du att undervisa i idrott och hälsa samt vara ansvarig tränare i en av våra profiler, atletismen. Tjänsten passar dig med ett genuint intresse för alla former av idrott. Som tränare på atletismen kommer du möta elever som är aktiva inom flera olika idrotter och där du stöttar dem med att lägga upp träningsprogram som är anpassat till den idrott de sysslar med.

Du har erfarenhet av läraryrket och har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar. Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet. På Almaskolan är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet. Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. Vi arbetar hårt för att skapa en lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder. Lärarens ledarskap är en central del i det arbetet.

Vi söker dig med lärarlegitimation. Hänsyn tas till personlig lämplighet och för rätt kandidat kan en förstalärartjänst bli aktuell. Vi har attraktiva anställningsvillkor med bland annat ett förmånligt friskvårdsbidrag. Kollektivavtal med LR och LF innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar hos oss. Lärarna är lediga på höstlovet.

#jobbjustnu

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Södra Fiskartorpsvägen 2

11433 Stockholm

Arbetsgivaren
Almaskolan AB
http://www.almaskolan.se

Dela detta jobb

Lärare i idrott och hälsa till skola med idrottsprofil

Almaskolan AB