pedagogjobb.se

Tuna skola

Vill du arbeta på en skola där "litenheten är storheten"?
Välkommen till Tuna skola!

Tuna skolar ligger cirka 3 mil från Uppsala i en naturskön miljö. Det går cirka 130 elever i en F-9 organisation. VI har små klasser och trygga elever med hög måluppfyllese. Du kommer att jobba med en flexibel och professionell lärargrupp med eleven i fokus. Tuna skola samarbetar med Stavby skola i flera ämnen.

Tjänsten kan kombineras med undervisning i annat ämne.

Här kan du läsa mer om Tuna skola (https://tunaskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du ansvarar för idrottsundervisningen på skolan och är en viktigt del i ett väl fungerande lärarkollegium. Du ansvarar för planering och genomförande av idrottsundervisningen och friluftsdagar på skolan. Vi är ofta ute och sätter stort värde om du är friluftsintresserad och har ett positivt driv. Du arbetar i arbetslag med andra lärare och samarbetet i arbetslaget är en avgörande faktor för att skapa en undervisning och en lärmiljö som kan passa alla elever oavsett bakgrund.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott- och hälsa gärna i kombination med annat ämne. Har du erfarenhet av arbete på liten skola där undervisning även sker på annan enhet ses det som meriterande för tjänsten.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Grip Viklund, rektor 0174-27 01 10

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Tess Einarsson, 0174-27 01 09

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i idrott- och hälsa i kombination med annat ämne

Ansök nu

Dela detta jobb