pedagogjobb.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential, för att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Arbetsplatsbeskrivning

Blommensbergsskolan är en kulturprofilerad kommunal F-9 skola med ca 720 elever. Skolan består av två enheter, Blommensbergsskolan med åk 6-9 och Ekensbergsskolan med åk F-5. Skolorna ligger i Gröndalsområdet, nära liljeholmen, med bra kommunikationer.

Vi arbetar med de kulturella uttrycksformerna dans, bild, musik, media, makerspace och teater. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt.

Vår vision är att vara en skola där eleven spelar huvudrollen.

Skolans pedagogiska idé står på tre ben kunskap, kultur och tema.Läs mer på www.blommensbergsskolan.se

Arbetsbeskrivning 

Vi söker dig som vill arbeta i arbetslag på en skola där kreativitet och skapande ses som mycket viktigt och allas angelägenhet. Våra arbetslag har en central roll i arbetet med och kring eleverna, som lärare hos oss behöver du vara flexibel och relationell.

På skolan arbetar vi med ipads eller datorer, en-till-en.

Du kommer att undervisa idrott och hälsa i åk 7 och vara mentor för en klass tillsammans med en annan mentorskollega.

Kvalifikationer

Du är behörig och legitimerad lärare med dokumenterad erfarenhet att undervisa Idrott och Hälsa på grundskolans högstadium. Du har kompetens att planera och genomföra undervisning som motsvarar olika elever behov och intressen.

Du kan individualisera och anpassa undervisning och uppgifter så att det passar elevers olika förmågor, både de som satsar och närmar sig de högsta betygsnivåerna och de som behöver lite mer av läraren för att klara godkända betyg.

Du behärskar digital teknik både för din egen del och i undervisningen.

Du är bra på att bygga relation med eleverna och bekväm i vårdnadshavarkontakter.

Vill du arbeta på en skola med skickliga kollegor som arbetar målmedvetet och siktar högt och trivs tillsammans, så välkommen med din ansökan.

Erfarenhet av och kunskaper om NPF är meriterande.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lärare i idrott och hälsa

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Dela detta jobb