pedagogjobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

Södra Ängby skola är F-9 skola med över 780 elever och 100 personal. Skolan ligger i naturskön miljö i Bromma med närhet till både t-bana och naturreservat. Hos oss möter du glada, erfarna kunniga och engagerade kollegor med höga förväntningar på varje elevs utveckling. Södra Ängby skola har högt söktryck i alla årskurser och våra elever når goda studieresultat. Alla skolans lärare har lärarlegitimation och det finns en stor vilja och medvetenhet att fortsätta utveckla Södra Ängby skola för att möta framtidens och omvärldens krav. Allt pedagogiskt arbete ska vara förankrat i forskning eller beprövad erfarenhet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare som ska undervisa i idrott på låg- och mellanstadiet samt engelska på mellanstadiet. I tjänsten ingår mentorskap i en av våra mellanstadieklasser tillsammans med andra kollegor. Du kommer tillhöra arbetslag på mellanstadiet och samarbeta med duktiga, erfarna, engagerade lärare som bryr sig om elevernas trygghet och välmående.

Kvalifikationer

Du är behörig och legitimerad lärare i idrott och engelska. Det är en fördel om du även är behörig i andra ämnen. Du har erfarenhet av att arbeta med barn, har kompetens att planera och genomföra undervisning utifrån elevers olika förutsättningar och behov.

Du har god förmåga att skapa relation med eleverna och även van att kommunicera med vårdnadshavare när det behövs. Du är trygg i att arbeta med tydliga planeringar och bedömning. Du tycker om att samarbeta i ämneslag och i arbetslag.

Som person är du strukturerad, kreativ, energisk, flexibel och resultatorienterad. Du ser möjligheter, är positiv, älskar dina elever, lättsam och har humor.

Övrigt

Lärare i idrott och engelska till Södra Ängby skola

Ansök nu

Dela detta jobb