pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tror du på kollegialt lärande och vill främja en god lärmiljö med fokus på elevernas lär- och utvecklingsprocesser? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som lärare till mellanstadiet på Bollstanäs skola i Upplands Väsby kommun. Vi söker en trygg lärare som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med mycket god måluppfyllelse och med spännande utvecklingsarbeten. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som lärare på Bollstanäs skola och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling.

Om oss

Bollstanäs är en kommunal f-5 skola med omkring 500 elever och cirka 65 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap. Medarbetarnas ledstjärnor är målinriktning, engagemang och delaktighet.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som engelskalärare i mellanstadiet tillsammans med ett arbetslag som består av fyra lärare. Dina blivande kollegor är behöriga, erfarna och kompetenta. Arbetslaget får också stöd av resurspedagoger. Tillsammans har ni tre klasser på fyra lärare vilket skapar goda möjligheter att dela upp klassen i mindre grupper vid behov. Förutom det vill vi att du undervisar i idrott i årskurs 3-4. Där kommer du att ha ett nära samarbete med den andra idrottsläraren. 

Förutom de fyra lärarna i arbetslaget får eleverna undervisning av andra behöriga lärare i de praktisk-estetiska ämnena. Du har även möjlighet att få stöd och handledning av skolans elevhälsoteam som består av speciallärare, specialpedagog, skolpsykolog, skolsköterska och skolledare.

Möjligheten finns också att arbeta 50 procent och då endast i engelska eller idrott. Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig till den 20 december 2023.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är behörig lärare i ämnena engelska och/eller idrott för årskurs 4-6 samt har lärarlegitimation

  • Har god förmåga att undervisa elever upp till årskurs 6

  • Har erfarenhet och kunskap av att använda IKT (informations- och kommunikationsteknik) i undervisningen

  • Har goda kunskaper om barns lärande och är väl insatt i läroplanens mål och kan omsätta de i det dagliga arbetet

Som person är du trygg och har du lätt för att skapa goda relationer och samarbete. Du har lätt för att anpassa dig och skapa win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på de gemensamma målen.  

Rekrytering kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

logo

Lärare i idrott och/eller engelska till Bollstanäs skola, Upplands Väsby

Ort
Utgår

2023-02-18

Ansök nu

Dela detta jobb